Buurt niet blij met Bibi Breijman: Irritaties lopen hoog op!😲😱(3 minuten lezen)

Buurt niet blij met Bibi Breijman: Irritaties lopen hoog op!😲😱(3 minuten lezen)

28 november 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Afgelopen mei kocht Bibi Breijman een woning in Den Haag voor 340.000 euro. Er moest flink verbouwd worden en dus gingen de werklui direct aan de slag.

Inmiddels zijn we een half jaar verder en lopen de irritaties in de buurt hoog op, dit omdat de werkzaamheden nog volop bezig zijn.

Het vriendinnetje van zanger Waylon kocht de woning op haar eigen naam en liet er een hypotheek op vestigen van 510.000 euro.

Daar er behoorlijk veel gedaan moet worden aan de woning wordt een groot deel van de hypotheek gebruikt voor de verbouwing.

Er gingen in eerste instantie verhalen door de wandelgangen dat Bibi zelf in de woning zou gaan wonen in Den Haag.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Nienke Plas geeft update over gezondheid dochtertje: β€˜Het was kantje boordβ€™πŸ˜±πŸ˜₯

Dit gerucht ging door de wandelgangen omdat Bibi de woning kocht in de periode dat ze net te horen had gekregen dat haar Waylon een scheve schaats had gereden.

Toen de koop rond was, gingen de werklui direct aan de slag en voor de deur van de woning werd een grote container geplaatst voor al het puin.

De container staat nu alleen nog voor de deur want de verbouwing loopt maanden uit. Volgens BekendeBuren kan de verbouwing dus nog wel even duren.

De buurtbewoners zouden het volgens de geruchten helemaal zat zijn, dit vanwege de overlast die het klussen geeft. Tevens houdt de container ook nog eens twee parkeerplaatsen bezet.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Glennis Grace druk bezig met comeback: Ondernemer reageert!😫😲