Gezin let op de centjes en kopen geen toiletpapier meer: ‘Verschillende redenen’

Vrouw en haar gezin gebruiken geen toiletpapier: ‘is als ons geld door de wc gooien’

Het managen van een huishouden brengt aanzienlijke uitdagingen en kosten met zich mee, vooral wanneer ouders rekening moeten houden met de behoeften van het hele gezin en tegelijkertijd de financiën in evenwicht moeten houden.

Soms kunnen onvoorziene kosten een extra last vormen, en met de huidige inflatie is het vinden van manieren om geld te besparen belangrijker dan ooit. Een moeder heeft een onconventionele methode bedacht om te bezuinigen op toiletpapier.

Vreemde nieuwe trend: De reden waarom heel veel mensen een wc rol in hun koelkast plaatsen!

Amber Allen en haar man Joseph, ouders van drie kinderen, hebben besloten om volledig te stoppen met het gebruik van toiletpapier.

Dit verrassende besluit namen zij drie jaar geleden. Amber legt uit waarom ze deze keuze hebben gemaakt: “We gebruiken al drie jaar geen wc-papier meer.”

”De keuze kwam voort uit verschillende redenen. Ten eerste hadden we een schuld van 70.000 dollar en moesten we bezuinigen.”


”Mijn uitgavenpatroon is veranderd. Ik ben minder gaan shoppen en heb goedkoper leren eten, maar nog steeds gezond. Toen kreeg ik een ingeving: wc-papier kopen is als ons geld door de wc gooien.”


”Ik deelde mijn gedachten met Joseph. Samen besloten we om het niet meer te kopen en een doekje te gebruiken,”


Amber benadrukt dat deze aanpak hen aanzienlijke besparingen heeft opgeleverd. “In 3 jaar hebben we tussen 1.200 en 2.100 dollar bespaard.”


“Ik moet echter bekennen dat we nog steeds wat rollen kopen voor gasten. We hadden ook gedacht om ‘neem je rol mee naar ons huis’ te promoten onder vrienden, maar het leek ons ​​onbeleefd.”


Hoewel het gebruik van doeken en het regelmatig wassen ervan niet altijd prettig is, zijn Amber en Joseph van plan om deze methode nog een tijdje voort te zetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven