Chantal Janzen openhartig over vreemdgaan man: ‘Hoeveel pijn, verdriet en angst’🙏😥(3 minuten lezen)

Chantal Janzen openhartig over vreemdgaan man: ‘Hoeveel pijn, verdriet en angst’🙏😥(3 minuten lezen)

13 september 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Onlangs kwamen er verhalen online over de man van Chantal Janzen. Volgens de geruchten zou hij veelvuldig vreemdgaan.

Al deze verhalen gaan haar niet in de koude kleren zitten. Chantal doet in de nieuwste editie van haar magazine &C, reageert Chantal op deze geruchten.

De blondine onthult in het interview dat ze een berichtje kreeg van haar man Marco waarin hij vertelde dat hij las dat hij vreemd zou gaan.

,,Dat beweert een juice-kanaal”. Chantal laat weten dat zij ooit de tip kreeg van Mies Bouwman om te wennen aan alle ‘vuile praat’.

Mies vertelde haar dat je zulke geruchten het beste over je schouders kan gooien, echter is dat volgens Chantal makkelijker gezegd dan gedaan.

De presentatrice laat weten dat haar vriendenkring altijd lachen om dit soort geruchten, zij maken zelfs selfies bij het hotel waar Marco zou afspreken met andere dames.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Bizarre beelden: Massa is Kassa-ster Peter Gillis zet Nicol mét vakantiehuis en al op straat! 😲🤣

Chantal vindt het alleen niet grappig en kan daar dan ook niet om lachen, dit daar haar kinderen en familie ook alles online lezen.

Ze vindt het erg lastig maar laat weten dat ze er toch ook weer niet te lang bij stil moet staan. In de nieuwe wereld van roddels over sterren is veilig wanen volgens Janzen echt ‘naïef’.

,,Of het nou waar is of niet, iedereen kan tegenwoordig nou eenmaal iets over je beweren en brengen”, schrijft ze.

,,Het lijkt wel een vorm van ramptoerisme”, aldus Janzen. Janzen vindt dat ‘klote’. ,,Zeker als je ziet hoeveel pijn, verdriet en angst het reeds bij sommigen heeft opgeleverd.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Scherpe volger betrapt André Hazes op foto: Hij kan nog steeds niet zonder dit middel!😫😣