Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Een recente onthulling van de 26-jarige Australische Annie Knight, die veel aandacht kreeg op internet, ging over haar ambitieuze plannen voor 2024.

Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Na een periode waarin ze met 300 mannen het bed deelde, richt Annie zich nu op een nieuw avontuur: een jaar vol met dates.


Haar doel is om elke week een nieuwe date te hebben, waarbij ze de ervaringen vastlegt en deelt op TikTok.


Annie, die al drie jaar single is, erkent dat ze ondanks haar eerdere escapades relatief onervaren is in het daten.


Ze wil nu haar sociale en romantische vaardigheden ontwikkelen buiten de slaapkamer. In een gesprek met Daily Star geeft ze toe: “Ik heb nooit veel gedate.”


”Voorheen ging ik maximaal enkele keren per maand uit.

Annie heeft besloten om haar datums te verhogen naar drie per jaar, wat betekent dat ze zichzelf een nieuw doel heeft gesteld. Ze heeft zelden eerder gedate, maar is vastbesloten om hier verandering in te brengen. Ze wil actiever deelnemen aan het datingcircuit.

Annie is al begonnen met haar voorbereidingen. Sinds april van dit jaar heeft ze 25 dates gehad om te ‘oefenen’, maar niet zonder uitdagingen.

Ze deelt haar ervaringen over catfishing, waarbij de werkelijkheid niet overeenkomt met online profielen, en over onbeschoft gedrag van dates tegen obers – een duidelijke afknapper voor haar.

In een TikTok-video uit Annie haar frustraties: “Ik weet niet wat er mis is met mij. Ik zie iemand via internet en als ze dan voor me staan, komt dat helemaal niet overeen met wat ik in mijn hoofd heb.”

“`html


Ondanks de uitdagingen en teleurstellingen blijft Annie optimistisch over haar zoektocht naar een potentiële echtgenoot, zelfs overweegt ze therapie terwijl ze al in behandeling is voor andere zaken.


Met slechts een handvol mannen waarmee ze meer dan één date had, benadrukt ze dat ze kieskeurig is als het op relaties aankomt.


”Het is niet zo simpel,” zegt ze, “Ik ben erg kieskeurig als het aankomt op een relatie. Er waren maar vijf mannen met wie ik op een tweede date ben geweest en maar met twee op een derde date.”


Over haar eerdere seksuele ontmoetingen waarbij ze alleen maar haar benen hoefde te openen, zegt ze: “Ja, dat was veel makkelijker.”


Annie’s verhaal biedt een unieke blik op de complexiteiten van modern daten, waarbij online interacties en verwachtingen vaak botsen met de realiteit.


Haar reis op TikTok belooft een interessant kijkje te bieden in de wereld van daten in het digitale tijdperk.


“`

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven