Devon is verliefd op 47 jaar oudere vrouw: ‘Ze is zeer ervaren en leert me alles’

Devon is verliefd op 47 jaar oudere vrouw: ‘Ze is zeer ervaren en leert me alles’

Het is tegenwoordig geen verrassing meer als er een groot leeftijdsverschil is tussen geliefden. Hoewel het meestal oudere mannen zijn die jonge schoonheden kiezen, zijn er ook situaties die volledig tegenovergesteld zijn.

De 27-jarige Devon Aubrey, die binnenkort met de 74-jarige Kathy Jenkins zal trouwen, zegt: ‘Ze is perfect voor mij‘.

Kathy is nu gepensioneerd en werkte vroeger als serveerster, terwijl Devon bij Walmart op de laagste positie werkt.

Devon schreef dat ze elkaar op internet ontmoetten. Na 4 maanden van correspondentie ontmoetten ze elkaar voor het eerst.

Tijdens die eerste ontmoeting vond Devon dat Kathy er beter uitzag dan op de foto’s en hij was meteen onder de indruk.

Devon was bang dat hij Jenkins niet zou imponeren omdat hij niet over zijn lengte had gesproken, maar het eerste wat Kathy opviel was zijn lengte:  “Ik dacht dat je langer was”. Er ontstond echter meteen wederzijdse sympathie.

Katie en Devon besloten ondanks hun leeftijdsverschil een romantische relatie op te bouwen. Ze schamen zich nergens voor, zelfs niet voor de veroordeling van de samenleving.

De moeder van Devon dacht in eerste instantie dat haar zoon een grapje maakte toen hij over leeftijd sprak.

Over het algemeen waren de Jenkins-kinderen positief over hun geliefde moeder en haar nieuwe lover; slechts één dochter was tegen hun relatie vanwege het feit dat Devon veganist is.

Devon zegt: “We lossen alle problemen op zonder te schreeuwen, met behulp van een gesprek. Ze is zeer ervaren en leert me”.

Vaak wordt aangenomen dat Katie rijk is, omdat ze een jonge minnaar heeft, maar op financieel gebied is de vrouw verre van super.

Kathy, de 74-jarige partner van Devon, zegt openhartig: “Ik wil gewoon dat we de rest van ons leven samen leven en gelukkig zijn”.

Het paar gelooft dat als je van iemand houdt die ouder is, je een risico moet nemen en moet doen wat je geluk zal brengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven