Grote zorgen om Eloise van Oranje: ‘Ze moet zich niet laten gebruiken’😥🙏(3 minuten lezen)

Grote zorgen om Eloise van Oranje: ‘Ze moet zich niet laten gebruiken’😥🙏(3 minuten lezen)

3 oktober 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Gravin Eloise van Oranje, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, staat met haar 330.000 volgers op Instagram veel in de spotlights.

Haar ouders geven haar de ruimte om haar leven te leiden zoals zij dat wil, maar maken zich wel zorgen als het om social media gaat. ,,Zij moet doen wat ze ambieert, maar er zijn grenzen.”

Op Instagram wordt Eloise een ‘gravinfluencer’ genoemd. Social media neemt ze echter wel serieus en zo post zij dagelijks leuke foto’s en filmpjes.

Moeder Laurentien is zelf niet op social media te vinden, wat vindt zij van de carrière van haar oudste kind?

,,Ze moet doen wat ze zelf wil, maar wij hebben onze eigen overwegingen”, vertelt Laurentien in de podcast Slo Mo. ,,Zij moet doen wat ze ambieert, maar er zijn grenzen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Patty Brard krijgt flinke kritiek: Slaat met dit de plank volledig mis!😣🤔

Vader Constantijn vertelt dat hij en zijn vrouw wel met Eloise over social media hebben gepraat. ,,Ze moet zich niet laten gebruiken. We hebben tegen haar gezegd: Als je dit wilt doen, moet het je eigen verhaal zijn.

Op het moment dat mensen jou willen gebruiken voor koninklijke verhalen, over je oom of over je oma, dan zal je nooit je eigen persoon zijn.”

Claus-Casimir en Leonore, hun andere twee kinderen, gaan steeds meer hun eigen weg. Twee jaar geleden vertrok Claus-Casimir naar Schotland om zijn middelbare school af te maken op Gordonstoun.

De jongste dochter van Constantijn en Laurentien, Leonore is inmiddels ook in het buitenland te vinden. Weekblad Story meldde eerder dat zij onlangs in het geheim was vertrokken naar Wales.

Leonore volgt het middelbaar onderwijs aan het UWC Atlantic College, dezelfde school als haar nicht prinses Alexia.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Andre Hazes mist zeer belangrijk moment: ‘Er zit gewoon iets heel erg fout bij hem’😲😥