Marieke Elsinga vindt situatie Waylon en Bibi lachwekkend: Behoorlijke sneer!😲😱(3 minuten lezen)

Marieke Elsinga vindt situatie Waylon en Bibi lachwekkend: Behoorlijke sneer!😲😱(3 minuten lezen)

9 september 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Op een niet erg subtiele manier heeft Marieke Elsinga indirect gereageerd op de hele situatie rond zanger Waylon.

Door verschillende juicekanalen wordt de zanger al een tijdje in de smiezen gehouden, dit uiteraard door zijn affaire.

Volgens verschillende bronnen zou de zanger nog steeds een scheve schaats rijden, tot op de dag van vandaag zou hij nog afspreken met andere dames.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft zich vastgebeten in de praktijken van de zanger en is dan ook niet van plan om los te laten.

Zo laat Yvonne weten: “Hij is een narcist en een misselijkmakend figuur. Laat ik het zo zeggen: vreemdgaan is nog maar het minste van hoe misselijk deze man is.

Het was de bedoelen dat de zanger aan tafel zou aanschuiven bij Eva Jinek maar volgens de geruchten wil zijn partner Bibi dit niet hebben.

Zijn verhaal bij Jinek doen gaat dus niet meer door maar volgens geruchten gaat hij binnenkort wel aanschuiven bij een andere talkshow.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Montana Meiland zet haar moeder op haar plaats: ‘Dingen kunnen tegenvallen’😲🙏

Marieke Elsinga heeft op haar Instagram-account een foto geplaatst van zichzelf met haar poes en heeft daar een tekst bij geschreven.

Het is waar. Ik ben vreemdgegaan met een andere kat. Ik werk aan mezelf. Kiki en ik hopen dat ons rust gegund wordt.” Marieke Elsinga sluit af met de befaamde hashtag: “Dem0nen

Onder haar post grapt Jan Versteegh: “Wanneer zitten jij en Kiki bij Jinek?” Marieke geeft als antwoord: “Het is van beide kanten besloten dat we niet gaan. Jinek wilde ook niet meer. Beter zo.

Collega Luuk Ikink kan het niet laten en besluit ook te reageren: “Altijd weer die dem0nen!” Een ‘like’ van Willem en Bibi is nog niet gesignaleerd. 

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Neemt Jan Smit te veel hooi op zijn vork? ‘Dat is een privezaak’😲😫