Vrouw gaat fulltime door het leven als baby: ‘Zuig in winkel niet aan mijn flesje’

Vrouw gaat fulltime door het leven als baby: ‘Zuig in winkel niet aan mijn flesje’

De Verenigde Staten huisvest een unieke persoon genaamd Paigey Miller die ervoor heeft gekozen om haar dagen door te brengen als een baby, inclusief luiers, kleuren en poppenspel.


Hoewel ze de volwassen leeftijd heeft bereikt, heeft ze ervoor gekozen om fulltime in de rol van een baby te leven, wat haar reguliere baan heeft vervangen.


Dit fenomeen, bekend als ABDL (adult baby and diaper lover), is geen onbekend verschijnsel. Er bestaan vele ABDL-gemeenschappen waar mensen met deze voorkeur elkaar online of persoonlijk kunnen ontmoeten.


Elke dag begint voor Paigey in een ledikantje met een volle luier. Ze besteedt haar tijd aan het spelen met speelgoed en het creëren van online content voor anderen die dezelfde interesse delen.


In tegenstelling tot sommigen in de ABDL-gemeenschap, die hun levensstijl verborgen houden, deelt Paigey openlijk haar unieke levenswijze met anderen.


Paigey heeft haar eigen website waar mensen zich kunnen aanmelden en donaties kunnen doen. Dit is noodzakelijk gezien de kosten van luiers, die ongeveer 250 euro per maand bedragen. Dankzij 426 donateurs heeft Paigey geen reguliere baan meer nodig.


In tegenstelling tot veel adult baby’s, die deze rol alleen binnenshuis aannemen, gaat Paigey ook als baby gekleed in het openbaar, zoals tijdens het boodschappen doen.


Ze houdt echter wel rekening met anderen: “Ik kleed me wel als een kind, maar zuig dan niet aan mijn flesje ofzo.”


Ondanks mogelijke negatieve reacties op haar YouTube-video’s, waarin ze onverstaanbaar brabbelt, blijft Paigey onaangedaan en richt zich op wat zij wil.


Dit ongebruikelijke pad is nu haar carrière geworden en kan potentieel zeer winstgevend zijn. Paigey heeft een vriend waarmee

Ze zijn al vijf jaar samen en delen een sterke band.

Hoewel hij geen ‘baby’ is, ondersteunt hij haar volledig, zoals zij zegt: “Hij is geen baby, maar steunt mij wel in hoe ik ben.”

De keuze van Paigey voor deze levensstijl roept verschillende meningen en reacties op. Wat vind jij van deze unieke manier van leven?


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven