Fulvia ondergaat opmerkelijke transformatie: 150 operaties in 15 jaar tijd!

Fulvia ondergaat opmerkelijke transformatie: 150 operaties in 15 jaar tijd!

Fulvio, die nu bekend staat als Fulvia, heeft in 15 jaar tijd een opmerkelijke transformatie ondergaan van man naar vrouw, waarbij maar liefst 150 operaties nodig waren.

Nu 56 jaar oud, realiseerde Fulvia zich al op vijftienjarige leeftijd dat ze eigenlijk een vrouw was. Echter, pas op 40-jarige leeftijd besloot ze de stap naar transformatie te zetten.

Vóórdat Fulvia aan haar lange en ingewikkelde transformatie begon, leefde ze als een typische macho man.

Ze genoot van bier, reed in een Amerikaanse 4×4 en probeerde zich als macho te gedragen, in een poging haar ware identiteit te onderdrukken.

Maar uiteindelijk werd dit haar te veel en koos ze er uiteindelijk toch voor om haar echte ware ik zelf te omarmen.

Dit deelde ze met haar partner.

Uiteindelijk vond Marisa, die in eerste instantie moeite had met de verandering, Fulvia’s innerlijke zelf belangrijker dan haar uiterlijke verschijning.

Nu leven ze samen als zussen. Hoewel Fulvia in een ondersteunende omgeving leeft, was niet iedereen in haar familie even begripvol.

Ondanks afkomstig te zijn uit een religieuze familie, hebben haar ouders de keuzes die ze heeft gemaakt niet geaccepteerd. Haar broers daarentegen hebben Fulvia wel geaccepteerd zoals ze is.

Ze hebben aanvankelijk geprobeerd haar van gedachten te veranderen, maar nadat ze zagen hoe vastberaden ze was, begonnen ze haar te steunen.

De kosten van Fulvia’s 150 operaties bedragen ongeveer €80.000,-. Ondanks dit aanzienlijke bedrag voelt ze zich nog steeds niet volledig tevreden met zichzelf.

Fulvia heeft besloten om volledig de vrouw te worden die ze altijd al heeft willen zijn en realiseert zich dat dit meer ingrepen zal vereisen.

Op dit moment heeft ze nog steeds haar mannelijke geslachtsdeel, maar ze wil dit nog steeds veranderen om haar ideale zelf te bereiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven