Gordon haalt hard uit na negativiteit: ‘Vileine en jaloerse reacties van sommige mensen’😱😫(3 minuten lezen)

Gordon haalt hard uit na negativiteit: ‘Vileine en jaloerse reacties van sommige mensen’😱😫(3 minuten lezen)

5 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Ongeveer een week geleden was er weer teken van leven op het Instagram-account van Gordon, echter is hij er nu alweer klaar mee.

In een bericht op Instagram laat Gorden weten dat hij zoveel negatieve reacties heeft gekregen in een week tijd en het nu alweer beu is.

Hij kwam terug op Instagram om het een en ander te promoten, echter neemt hij nu wederom afstand van social media. Hij heeft het gehad met alle negativiteit.

,,Ik hoef niet meer te weten wat iedereen doet, hoe iedereen bezig is om z’n leven zo rooskleurig mogelijk te laten overkomen. Dat van mij is allesbehalve dat”, schrijft Gordon op Instagram.

,,Ik verbaas me nog steeds over de vaak vileine en jaloerse reacties van sommige mensen.” De reacties zijn hem niet in de koude kleren gaan zitten.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Glennis Grace druk bezig met comeback: Ondernemer reageert!😫😲

,,Voor alle duidelijkheid, ik heb 35 jaar heel hard gewerkt om te komen waar ik nu ben, heb m’n geld op een eerlijke manier verdiend en niet op een cr!minele manier verkregen.

Ik vind het jammer dat het hele sociale medialandschap zo verhard is geworden maar ook de algehele teneur zo onwijs negatief is geworden.”

De afgelopen dagen heeft hij gelukkig ook positieve reacties gekregen en hij wil die volgers dan ook een hart onder de riem steken.

,,Wees vooral lief voor elkaar en ik hoop oprecht dat 2023 een jaar wordt van verzachting en verlichting voor iedereen. De wereld is echt zoveel mooier beter echter leuker als je in de realiteit staat.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Zangeres Maan gooit handdoek in de ring en neemt drastisch besluit!🙏😲