Gordon bijt fel van zich af na openlijke aanval van volger: ‘Opgesodemieterd dan’😯🤣(2 minuten lezen)

Gordon bijt fel van zich af na openlijke aanval van volger: ‘Opgesodemieterd dan’😯🤣(2 minuten lezen)

4 juli 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Gordon is enige tijd geleden begonnen met het grote gevecht tegen zijn overtollige kilo’s en afgelopen weekend gaf hij een update.

Hij moet helaas alles op een lager pitje doen, dit daar hij te kampen heeft met een rugblessure, opgeven gaat hij niet doen.

Een persoon op Instagram besluit de aanval te openen op Instagram door een lelijke opmerking te plaatsen en Gordon besluit fel van zich af te bijten.

Inmiddels is hij al zo’n twintig kilo kwijt, echter moet hij nu mak aan doen door de blessure aan zijn rug. “Belangrijkste is om gemotiveerd te blijven en door te gaan.

Ook als je onverwacht uit de running komt door in mijn geval een rugblessure…….helemaal kut dus (pardon my language) dus na 6 dagen herstel weer voorzichtig aan doorgaan…..die laatste kilo’s zullen er verdomme af gaan! Come do it with me!”, schrijft hij op Instagram.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Boze Waylon haalt hard uit: ‘Probeer iets minder goedkoop te scoren’😲💪

Hij krijgt veel positieve en lieve reacties op zijn bericht, maar er is ook een volger die een negatieve reactie plaatst.

Hoewel Gordon ontzettend veel positieve reacties krijgt, is er ook een volger die negatief reageert: “Pfffff, ik word zo Gordon moe.”

Volgers van Goor nemen het voor hem op en ook hij besluit om zelf nog even te reageren. “Opgesodemieterd dan”, sneert hij terug naar de volger via het account van zijn hondjes.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Yvon Jaspers ontroostbaar: ‘Ik kan niet meer stoppen met huilen’😱😥