Heleen van Royen doet bizarre onthulling: ‘Dit is een tip voor iedereen’😲😫(3 minuten lezen)

Heleen van Royen doet bizarre onthulling: ‘Dit is een tip voor iedereen’😲😫(3 minuten lezen)

28 november 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Heleen van Royen doet afgelopen donderdagavond aan tafel bij het programma HLF8 een bizarre onthulling.

De 57 jarige schrijfster vertelt aan tafel dat zij in het verleden haar parkiet heeft zien sterven nadat ze hem avocado had gegeven.

‘Dit is een tip voor iedereen’, begon Van Royen haar verhaal in het programma. ‘Ik heb mijn parkiet in Portugal avocado gegeven. Dat leek onschuldig, maar het is heel g!ftig’, zei ze. 

Van Royen vond haar parkietje de volgende dag dood in zijn kooitje. ‘Hij lag op de rug, met de pootjes omhoog.’

Het verhaal van haar parkiet is tragisch en wellicht is haar schuldgevoel groot, maar wellicht is het inspiratie voor een mooie verhaallijn? 

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Vraagtekens bij het verhaal van Rogier Smit: Zijn moeder komt met een reactie!😲😣

De schrijfster worstelde enige tijd met het afronden van haar nieuwe boek, op twitter liet ze weten dat het boek vertraging opliep door de personeelstekorten bij kinderdagverblijven.

Heleen ziet er ontzettend goed uit voor haar leeftijd en is ook nog eens de trotse oma van twee kleinzoons, Spencer en West. 

Leuke tip voor de feestdagen! Het boek: Moeder, dochter, minnares, ligt inmiddels in de winkels en is een jubileumbundel. Het boek bevat columns, maar ook persoonlijke lange verhalen.

Heleen van Royen schreef in het verleden de bestsellers: De Gelukkige Huisvrouw, De Ontsnapping en Godin van de Jacht. Deze boeken zijn allemaal verfilmd.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Nienke Plas geeft update over gezondheid dochtertje: ‘Het was kantje boord’😱😥