Humberto Tan is langzaam aan het aftakelen: ‘Ik begin het wel een beetje te merken’😲😥(3 minuten lezen)

Humberto Tan is langzaam aan het aftakelen: ‘Ik begin het wel een beetje te merken’😲😥(3 minuten lezen)

27 november 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

De 57-jarige Presentator Humberto Tan gaat alweer richting de 60 en laat aan tijdschrift Margriet weten dat hij dat al begint te merken aan zijn lichaam.

‘Ik ben dichter bij de honderd dan bij de nul. En ik moet zeggen: ik begin het wel een beetje aan mijn lichaam te merken.

In Suriname moest ik een stevige klim doen die ik zes jaar geleden ook had gedaan en ik voelde dat mijn lichaam harder moest werken om hetzelfde te bereiken’, aldus tan in gesprek met Margriet

De presentator laat weten dat hij nu ook voor het eerst in zijn leven een buikje heeft. ‘Een minuscuul buikje, maar dat zat er eerder niet.’

Humberto laat tijdens het gesprek weten dat hij er niet echt moeite mee heeft. ‘Dat accepteer ik. En als ik het echt niet wil, moet ik er harder voor werken.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Einde oefening voor Emma Heesters? Verhalen beloven niet veel goeds😥😫

Ik train nu een keer per week, dat moet dan naar drie keer per week. Maar dat doe ik niet, dus kennelijk vind ik het prima’, zegt hij daarover.

We kennen de presentator vooral van RTL Late Night. Tan laat weten dat hij vandaag de dag toch een stuk kritischer terug kijkt naar die periode.

In gesprek met het vrouwenblad Margriet blikt hij terug en komt hij tot de conclusie dat destijds zijn werkwijze niet gezond was.

In die periode van RTL Late Night werkte Humberto ontzettend veel, 10 maanden per jaar en maar liefst 5 afleveringen per week.

Zou hij dat nog een keer op die wijze doen? ‘Dan zeg ik: prima, maar wel voor maximaal twee maanden achter elkaar in plaats van tien maanden, zoals destijds bij RTL Late Night.’

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Groot drama voor Lee Towers: ‘Ik voelde meteen dat het mis was’😥🙏