Foto Peter Gillis roept woede en vragen op! Wat is er gaande dat hij niet wil delen?

De aandacht is getrokken door Peter Gillis, bekend van het populaire tv-programma ‘Massa is Kassa’, vanwege zijn levensstijl en eetgewoonten.

Zelfverzekerde Peter Gillis maakt zich niet druk om speculaties over een aankomend ontslag!

Fans van het programma weten dat de vakantieparkmagnaat een voorkeur heeft voor snacks zoals bitterballen en worstenbroodjes.

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

Vorig jaar kondigde Peter aan dat hij meer dan 23 kilo was afgevallen, een prestatie die hij toeschreef aan veranderingen in zijn leven na de breuk met Nicol Kremers.

Bewoners vakantiepark woest op Peter Gillis: 'Hij laat ons gewoon aan ons lot over'

Echter, deze periode van gewichtsverlies lijkt voorbij, aangezien hij alle verloren kilo’s, plus extra, weer heeft teruggekregen.

Video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen: Dit zet mensen aan het denken!

De gezondheid van Peter is al eerder gecontesteerd en hij heeft de aandacht getrokken met zijn levensstijl en eetgewoonten.Peter Gillis belandde in maart 2022 in het ziekenhuis door zijn ongezonde levensstijl en omvang, wat een punt van zorg was. Recent werd hij gefotografeerd terwijl hij zijn Rolls Royce, ter waarde van €569.950, parkeerde op een invalideparkeerplaats, ondanks zijn gezondheidsproblemen. Hoewel Peter niet invalide is voor zover bekend, hebben mensen vragen over deze situatie gezien de invalidekaart op het dashboard van zijn auto. Een foto van deze gebeurtenis werd geplaatst op de Instagram-pagina ‘Mannen Page’ met de vraag welke BN’er zo parkeert. Dit heeft veel mensen negatief doen reageren.

Hierop is gereageerd, waarbij sommigen suggereren dat zijn omvang mogelijk meer ruimte vereist.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

“Dat zie je aan hoe hij parkeert. Met zo’n postuur heb je nu eenmaal wat meer ruimte nodig dan een ander!!! De pannenkoek!”

Dit bericht op Instagram bekijken

De discussie over de verantwoordelijkheden van publieke figuren en hoe zij omgaan met hun voorbeeldfunctie en de geldende regels is opnieuw aangewakkerd door deze gebeurtenis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven