John van den Heuvel over ruzie met Peter R. de Vries: Spijt van opmerking over Royce 🙏😥(4 minuten lezen)

John van den Heuvel over ruzie met Peter R. de Vries: Spijt van opmerking over Royce 🙏😥(4 minuten lezen)

4 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

John van den Heuvel was toch wel de meest opvallendste afwezige op de uitvaart van collega-verslaggever Peter R. de Vries.

De 59 jarige John kreeg vlak voor de d00d van Peter ruzie met hem. Vanwege die ruzie van John ook niet welkom op de uitvaart.

Ik begreep dat zijn naasten er moeite mee hadden gehad als ik naar de begrafenis was gekomen,’ vertelt John in zijn door boek John van den Heuvel – Een lustrum lang extreme beveiliging.

Het ging fout tussen de heren nadat Peter de keuze had gemaakt om vertrouwensman te worden van kroongetuige Nabil B.

Al vijf jaar lang wordt John beveiligd omdat mensen uit de omgeving van Taghi, waar Nabil onderdeel van was, hem van het leven zouden willen beroven.

‘Ik had de indruk dat niemand begreep wat Peter aan het doen was,’ zegt John. ‘Daar heb ik ’s avonds in Boulevard een paar kritische opmerkingen over gemaakt, tot grote woede van Peter.

En toen ik zelf ook in de fout ging, was het helemaal hommeles. Ik maakte in een Telegraaf-video een opmerking waar Peter terecht boos over was en die ons verder uit elkaar dreef.’

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gefronste wenkbrauwen na uitspraken Nick Schilder: ‘Waarom zou je dat zeggen?’😱😣

De bewuste opmerking van John ging over Peters zoon Royce. In het filmpje onthulde van den Heuvel dat Royce familieleden van kroongetuige Nabil B. zou bijstaan.

Dit was geen handige zet want Royce liep vanaf dat moment ook gevaar. Eerder werden de broer en advocaat van Nabil B. al van jet leven beroofd.

Van den Heuvel had ontzettend veel spijt van zijn opmerking en probeerde de band met Peter weer te lijmen. ‘Hij was terecht boos’

Een verzoeningspoging liep op niets uit. ‘Zullen we een hapje gaan eten en eruit proberen te komen?’ appte John naar Peter, maar het hielp niet.

‘Advocaat Onno de Jong heeft ook nog geprobeerd te bemiddelen. Dat leidde ook tot niks. En nu is het te laat. Nu valt er niks meer uit te praten.’

Even later: ‘Het was ongetwijfeld weer goedgekomen tussen ons, zeggen ook zijn vrienden. Als dat laffe scharminkeltje hem niet uit het leven had geschoten. Maar, als… wat koop je ervoor?’

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Oude vriend haalt genadeloos hard uit naar Samantha Steenwijk: ‘Respectloos’😱😲