Yvonne Coldeweijer onthult schokkend nieuws over Tahmina Akefi: ‘Verliefd en sabotage’😲😱(4 minuten lezen)

Yvonne Coldeweijer onthult schokkend nieuws over Tahmina Akefi: ‘Verliefd en sabotage’😲😱(4 minuten lezen)

13 september 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Via haar kanaal op PetjeAf heeft roddelkoningin Yvonne Coldeweijer gisteren dé video gedeeld over Tahmina Akefi.

Eerder maakte Yvonne al bekend dat zij zeer heftige juice had ontvangen over de verloofde van wijlen Peter R. de Vries.

Destijds besloten Coldeweijer uit respect voor het rouwproces voorlopig even niets te doen met de verkregen informatie.

Voor de roddelkoningin heeft het wachten nu lang genoeg geduurd en dus publiceerde Yvonne gisteren haar video online.

Yvonne benadrukt dat haar spion zéér betrouwbaar is en bekend is bij haar. Coldeweijer heeft hem kunnen natrekken en op de basis van de feiten kunnen vaststellen dat wat hij zei klopt. 

Het is een herinnering van deze persoon, iets wat hij heeft gehoord. Wél uit eerste hand. Hij heeft dit gehoord van de persoon over wie dit verhaal gaat.

In de laatste minuten onthult Coldeweijer: “De spion zegt dat Tahmina verliefd was op de vriend van een vrouwelijke collega [bij NOS, red.] en ze heeft deze collega tot in den treure getreiterd en gestalkt.

Er werden twee specifieke voorbeelden genoemd, maar ik heb begrepen dat het ging om een serie van events.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Jean-Marie Pfaff onthult grote gezondheidsproblemen: ‘Maar ik zit hier nog, he!’🙏😥

De spion heeft laten weten dat Tahmina onder andere briefjes op het damestoilet had gehangen met gemene, bedreigende teksten. Daar bleef het niet bij.

Yvonne Coldeweijer vervolgt: “Het ging volgens de spion zóver dat de collega op een gegeven moment het idee kreeg dat één van haar montages was gesaboteerd. Dit heeft aangegeven bij haar meerdere.

Vervolgens een IT team is gaan speuren en dus hebben gevonden dat Tahmina stiekem deze montage heeft gesaboteerd. Dat is echt zó heftig geweest dat er dus een hele rel is ontstaan en Tahmina is ontslagen.

Het zou volgens deze spion ook niet de eerste keer zijn geweest dat Tahmina dit gedrag liet zien. Hij heeft namelijk nog iemand gesproken met een soortgelijk verhaal over Tahmina.

Coldeweijer kan niet anders dan vaststellen dat Tahmina klinkt als een ‘obsessief, pathologisch typje‘. Er is meerdere malen contact gezocht met Tahmina maar zij heeft geen reactie gegeven.

De NOS heeft laten weten dat zij nooit informatie verstrekken over oud-collega’s. De roddelkoningin vindt dat er onderzocht moet worden hoe betrouwbaar Thamina is.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Scherpe volger betrapt André Hazes op foto: Hij kan nog steeds niet zonder dit middel!😫😣