Bizarre beelden: Bestuurder camper kegelt wielrenners van de weg af!

Bizarre beelden: Bestuurder camper kegelt wielrenners van de weg af!

Veel weggebruikers ergeren zich regelmatig aan wielrenners die geen rekening houden met de verkeersregels.

Wielrenners hebben een negatieve reputatie als het gaat om het respecteren van andere weggebruikers.

Er zijn al veel beelden online verschenen waaruit blijkt dat veel wielrenners vinden dat ze altijd voorrang hebben op de weg.

Overal ter wereld zijn er situaties waarin de spanningen tussen wielrenners en andere weggebruikers hoog oplopen, niet alleen in ons land.

In Arizona (Verenigde Staten) ontstond er een vreemde situatie waarbij de bestuurder van een camper opzettelijk een groep wielrenners van de weg af reed.

Alles is vastgelegd op camera. Op de beelden is te zien hoe een groep wielrenners langs Lake Mary Road rijdt. De meeste wielrenners rijden keurig op het fietspad.

Er was een prachtige rit waar de groep van genoot, maar helaas werd deze verstoord door een camper bestuurder.

Terwijl de wielrenners met hoge snelheid reden, naderde er een camper van achteren. De bestuurder van de camper botste met volle snelheid op een van de wielrenners.

De klap was behoorlijk hard en daardoor slingerde de wielrenner van de weg, waarbij hij zijn gezelschap meenam in zijn val.

Maar liefst zeven wielrenners raakten gewond bij de val en liepen ernstige verwondingen op zoals botbreuken, rug- en hoofdletsel.

Er is nog geen informatie bekend of de bestuurder van de camper, die verantwoordelijk is voor dit incident, inmiddels is opgespoord. Hieronder kunt u de beelden bekijken:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven