Bizarre kiekjes: Dame verdient haar geld door haar lichaamshaar overal te laten groeien!

Bizarre kiekjes: Dame verdient haar geld door haar lichaamshaar overal te laten groeien!

De 25-jarige Cherry, een model uit Seattle, heeft een unieke manier gevonden om duizenden euro’s te verdienen: ze laat haar lichaamshaar groeien.

Ze deelt haar opvallende verhaal over de keuze om de traditionele 9-tot-5 baan te verlaten en ontdekte een vraag naar ‘harige’ meisjes op platforms zoals OnlyFans.

Ondanks haar bachelordiploma in bedrijfskunde, nam Cherry’s carrière een andere wending.

Naast het verkopen van kunst en het oppassen op honden, startte ze een account op het populaire OnlyFans.

Hier ontdekte ze al snel dat natuurlijk lichaamshaar een gewilde niche was. In een interview met Daily Star deelt Cherry hoe lucratief deze keuze is gebleken.

Cherry vertelt, “Mijn lichaamshaar groeit nu al zes maanden. Een fan bood me 4.000 euro om me te scheren, maar iemand anders betaalde me 6.000 euro om dat juist niet te doen. Het hoogste bod won.”

Met deze unieke benadering verdient ze naar schatting 20.000 euro per maand. Haar fans steunen haar volop en waarderen de maandelijkse updates van haar natuurlijke haargroei.

Ze deelt een amusant detail: “Soms bieden ze me 20 euro om een scheerapparaat te kopen, wat ik best grappig vind.”

Hoewel Cherry 6.000 euro ontving om haar lichaamshaar te behouden, sluit ze een eventuele toekomstige verandering niet uit.

“Als iemand me een aanzienlijk bedrag biedt, zou ik overwegen om mijn lichaamshaar te verwijderen,” zegt ze.


Haar keuze om haar natuurlijke staat te omarmen voelt momenteel goed voor haar. Cherry benadrukt het belang van zelfacceptatie en natuurlijke schoonheid:


“Ik omarm mijn natuurlijke nagels, wimpers, en haar. Waarom zou mijn lichaamshaar anders zijn?” Ze respecteert ook de persoonlijke keuze van anderen om zich wel of niet te scheren.


Cherry’s ervaring is een fascinerend voorbeeld van iemand die een niche vindt en succes boekt door conventies te trotseren, en bewijst dat er vraag is naar diversiteit en natuurlijkheid in de wereld van schoonheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven