Winter Vol Liefde-Joshua heeft maling aan kritiek: ‘ga er niet mee stoppen’

Winter Vol Liefde-Joshua heeft maling aan kritiek: ‘ga er niet mee stoppen’

Tijdens de laatste aflevering van ‘Winter Vol Liefde’ werd Joshua door Benjamin naar huis gestuurd, wat voor verrassing zorgde bij Joshua, die al het gevoel had dat zijn tijd op de Belalp ten einde liep.

Ondanks veel kritiek op sociale media lijkt Joshua er niet veel van aan te trekken.

Op zijn Instagram Story deelde Joshua eerder deze week een reactie van een volger: “Ik vind Joshua eigenlijk wel een leuke gast! Ondernemend, enthousiast en vrolijk.”

Op deze feedback reageerde Joshua opgewekt: “Ik houd gewoon van lachen. Sorry voor de mensen die dit niet kunnen waarderen, maar ga er niet mee stoppen. Lachen is gezond”, zo liet Joshua weten.

Joshua zal niet meer te zien zijn in ‘Winter Vol Liefde’. Hij nam afscheid van de Belalp in de aflevering van maandag en is inmiddels terug in Amsterdam.

Voordat hij vertrok, uitte Benjamin stevige kritiek op Joshua: “Je bent heel dominant en ik gebruik het woord liever niet maar ook een beetje manipulatief.”

”Het is ook een dikke middelvinger naar mij toe en dat vind ik geen fijne eigenschap aan jou“, zei Benjamin.

Uiteindelijk bleek Joshua toch niet de juiste match voor Benjamin, aangezien hun verschillen te groot waren. Spoiler alert voor het einde van het programma: Benjamin heeft een bewogen reis doorgemaakt.

Hoewel hij aanvankelijk dacht dat Joshua een goede match was, bleek al snel dat er geen klik was. Ook met de andere kandidaten vond hij geen liefde, waardoor

Zwitserland is de plek waar Benjamin nu alleen achterblijft.

Met het liefdesavontuur achter de rug, voelt Benjamin een gevoel van opluchting. Hij heeft nu een beter idee van wat hij wel en niet wil. “Een relatie gaat niet werken. Dus ik wil liever een lat-relatie”, vertelde hij aan zijn vriendin Anna.

“Ik wil voorlopig even niet meer daten. Ik ga voorlopig door het leven als single man.” Zijn deelname aan ‘Winter Vol Liefde’ heeft Benjamin in ieder geval veel geleerd over wat hij zoekt in het leven en in relaties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven