Liefde maakt blind: Vrouw maakt kapitaal over naar de ware zonder hem ontmoet te hebben

Liefde maakt blind: Vrouw maakt kapitaal over naar de ware zonder hem ontmoet te hebben

In de Dr. Phil-show heeft zich altijd al veel vreemde verhalen afgespeeld. In een recente aflevering kwam er een schokkend verhaal aan het licht.

Een Amerikaanse vrouw genaamd Terri onthulde dat ze bijna $80.000 (omgerekend zo’n €72.000) had overgemaakt naar een man die ze alleen online kende en nog nooit in het echt had ontmoet.

Het verhaal begon twee jaar geleden toen Terri een bericht ontving van een zekere ‘Ricardo’, die zich voordeed als een welgestelde Amerikaan.

Hij betoverde haar meteen met een romantische boodschap. Na ongeveer een maand van conversaties, stelde ‘Ricardo’ voor dat Terri $10.000 investeert in Bitcoin, waarbij hij beloofde dat ze binnen een halfjaar maar liefst $1 miljoen zou terugverdienen.

Ondanks de rode vlaggen en zonder hem persoonlijk te hebben ontmoet, vertrouwde Terri hem genoeg om dit maar liefst acht keer te doen.

‘Ricardo’ beweerde dat hij oorspronkelijk

Ze kwam uit de VS en had een huis in Los Angeles, maar verbleef tijdelijk in Canada. Dit was de reden voor hun gebrek aan fysieke ontmoetingen.

Ondanks de waarschuwingsbellen beschouwde Terri ‘Ricardo’ als haar vriend en voelde ze dat ze een relatie met hem had, hoewel ze hem nog nooit had gezien.

De alarmbellen begonnen pas echt te rinkelen toen Terri’s zus betrokken raakte. Zij voelde dat er iets niet klopte en zocht hulp bij Dr. Phil.

Tijdens de show zei Terri: “Mensen blijven maar zeggen dat Ricardo een verzinsel is, dat hij me bedriegt en dat hij helemaal niet in Canada is.” Ondanks deze zorgen, bleef ze volhouden: “Ik geloof in Ricardo. Ik ben ervan overtuigd dat hij echt is.” Dr. Phil, duidelijk geschokt door haar vertrouwen, probeerde haar te confronteren met de realiteit van de situatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven