Marco Borsato heeft spullen gepakt: ‘Hij is voor onbepaalde tijd vertrokken’😲😫 (foto)(2 minuten lezen)

Marco Borsato heeft spullen gepakt: ‘Hij is voor onbepaalde tijd vertrokken’😲😫 (foto)(2 minuten lezen)

13 september 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Begin dit jaar zorgde de naam Marco Borsato voor flink wat reuring toen bekend werd dat hij een prominent rol speelde in het verhaal rond The Voice of Holland.

Heel Nederland stond met open mond, niemand had dit ooit verwacht van de zanger met de gevoelige liedjes en rake teksten.

Sinds de beerput is opengetrokken leeft de zanger een zeer teruggetrokken bestaan, zelden wordt hij dan ook in het openbaar gespot.

De vele juicekanalen houden de zanger nauwlettend in de gaten en heel soms verschijnt er dan ook een foto van hem online als hij gespot wordt.

Nu is gebleken dat de zanger zijn spullen heeft gepakt en Nederland inmiddels heeft verlaten per boot. RealityFBI komt met nieuws.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Montana Meiland zet haar moeder op haar plaats: ‘Dingen kunnen tegenvallen’😲🙏

De zanger vertrekt! Reality_FBI: “@borsato is gister voor een onbekende periode alleen met de boot naar Noorwegen vertrokken.

Hij gaat daar met z’n motor rondtrekken langs de kust van Noorwegen. Het is zeker niet de eerste keer dat Marco in Noorwegen is, dus hij zal daar genoeg mooie plekken kennen.

De kans is groot dat we in ieder geval de aankomende tijd geen nieuwe foto’s zullen zien van de zanger, dit daar hij zich nu terugtrekt in Noorwegen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Catherine Keyl heeft er geen zin meer in: ‘Ik ben altijd een onafhankelijke vrouw geweest’😲😥