Jean Marie Pfaff over zorgen gezondheid: ‘Maar ik zit hier nog, he!’🙏😥(4 minuten lezen)

Jean Marie Pfaff over zorgen gezondheid: ‘Maar ik zit hier nog, he!’🙏😥(4 minuten lezen)

5 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat we iets gehoord hebben van Jean-Marie Pfaff. Jarenlang was de voormalig doelman te zien in ‘De Pfaffs’.

De 68 Jean-Marie ging in gesprek met het blad NINA en laat weten dat hij de afgelopen jaren problemen had met zijn gezondheid.

“De laatste jaren heb ik wat problemen gehad met mijn hart. Ik heb een stent laten plaatsen en zo. Maar ik zit hier nog, hé”, zegt hij.

“Ik geef niet toe aan ouder worden”, vervolgt Jean-Marie. “Als ik wandel, recht ik mijn schouders.” Een vervolg van hun reallife serie ‘de Pfaffs’ zal er waarschijnlijk niet gaan komen.

In de Pfaffs kregen een kijkje in het leven van Jean-Marie Pfaff. Carmen is ziek en Kelly Pfaff laat in het VTM-programma ‘Waarheid, Durven of Doen’, weten dat zij erg met haar moeder te doen heeft.

Moeder Carmen lijdt aan knobbelreuma en tevens heeft zij een ernstige vorm van osteoporose, haar gezondheid is kwetsbaar.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Royce de Vries spreekt duidelijke taal: ‘Ik heb geen goede relatie met hem’😥😌

Door de ziekte van Carmen staat niet alleen het leven van echtgenoot Jean-Marie, maar ook het leven van hun drie kinderen volledig op hun kop.

In het programma verteld Kelly dat haar moeder wel dingen mag tillen, echter mag dat niet zwaarder wegen dan 2 kilo.

Carmen kan gelukkig nog wel lopen maar ook dit gaat hard achteruit, zo is 100 meter wandelen al een flinke uitdaging.

“Ik ben blij dat ik iets terug kan doen. Ik zou het liever anders zien, maar ik doe het echt met heel veel liefde”, vertelt ze.

“Ik ben verdrietig voor mijn moeder, omdat ze de mentaliteit heeft van een twintiger, maar ze zit gevangen in het lijf van iemand van negentig.”

Zo’n tien jaar geleden konden we in de series van de familie Pfaff al aanschouwen hoe sterk en bijzonder hun band is.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Erica Meiland heeft het helemaal gehad met alle leugens!💪🙏