Marvin Ophof reageert op biografie van ex Roy: ‘In onze relatie heb ik mij altijd geergerd’

Marvin Ophof reageert op biografie van ex Roy: ‘In onze relatie heb ik mij altijd geergerd’

Op dit moment is Roy Donders, de bekende ‘Stylist van het Zuiden’, van plan om binnenkort zijn biografie met de titel ‘Gewoon Royke’ uit te brengen.

In deze persoonlijke biografie deelt Roy Donders details over zijn leven, zowel in de schijnwerpers als daarbuiten.

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

Hij spreekt openhartig over de ups en downs van zijn carrière en de verschillende uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: 'Ik had dit nooit verwacht'

Het boek werpt licht op diverse aspecten van zijn leven, zoals zijn ervaringen met de realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn carrière als volkszanger, en de minder bekende kanten van het beroemd zijn.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: 'Weten dat allebei van elkaar'

Marvin heeft gesproken met Shownieuws,

De ex-partner van Roy lijkt positief te zijn over hun relatie en heeft geen bezwaren over hoe hij mogelijk wordt geportretteerd in de biografie.

Marvin verwacht dat het boek vooral zal focussen op Roy zelf, en hij denkt dat Roy’s periode als homoseksueel mogelijk minder belicht zal worden in het boek.

In onze relatie heb ik me altijd geërgerd dat het bij Roy over ‘ik’ ging, dus hij zal in het boek ook wel veel over zichzelf schrijven.”

”Er zal vast veel “ik” in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero, dus hij zal zijn gay-periode wel zo veel mogelijk buiten beschouwing laten.”

Vorig jaar was er enige controverse rondom Roy Donders, toen hij beschuldigd werd van het zelf toedienen van fillers in zijn cosmetische kliniek thuis, zonder de vereiste opleiding.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Deze onthulling kwam van Omroep Brabant. Later reageerde Roy op de ophef en gaf aan dat hij wachtte op antwoorden van verschillende instanties over de toestemming voor het toedienen van fillers.

Roy Donders en vriendin met de grond gelijk gemaakt: ‘baby door ouders gehoereerd’

Uiteindelijk bevestigde hij dat dit niet toegestaan was, naar eigen zeggen vanwege een verandering in regelgeving waarvan hij niet op de hoogte was.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven