Volgens Roddelpraat heeft Matthijs van Nieuwkerk iets gehad met deze zangeres!😣😱(3 minuten lezen)

Volgens Roddelpraat heeft Matthijs van Nieuwkerk iets gehad met deze zangeres!😣😱(3 minuten lezen)

6 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

De laatste periode gaan er steeds meer geruchten door de wandelgangen over zangeres Maan en presentator Matthijs van Nieuwkerk.

Over zangeres Maan gaan er al tijden verhalen rond over affaires met bekende Nederlandse mannen en ook dit keer is het weer raak.

In het verleden werd de zangeres al gekoppeld aan zanger Marco Borsato, de twee zouden iets gehad hebben in de tijd dat zij bij The Voice zat.

Zowel Marco als Maan hebben nooit op deze geruchten gereageerd. De zangeres werd in juni van dit jaar zelfs nog gekoppeld aan Freek van Suzan & Freek. 

Juicechannel liet weten: “Het verhaal gaat namelijk dat de twee het hebben gedaan met elkaar in een bezemkast. Een wilde boel dus bij De Vrienden van Amstel Live!

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Zangeres Maan gooit handdoek in de ring en neemt drastisch besluit!🙏😲

De laatste weken wordt er veel geschreven en gesproken over presentator Matthijs van Nieuwkerk en zijn verschrikkelijke gedrag achter de schermen bij DWDD.

Over de presentator komen steeds meer verhalen naar buiten, vele mensen die achter de schermen werkten, werden door hem als vuil behandeld.

Van Nieuwkerk zou in het verleden ook jarenlang een affaire gehad hebben met Cecile Narinx. Naar verluidt zou laatstgenoemde zelfs haar man hebben verlaten voor Matthijs.

De heren van Roddelpraat koppelen nu zangeres Maan aan Matthijs van Nieuwkerk en vertellen in onderstaande video wat zij hierover weten.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Oude vriend haalt genadeloos hard uit naar Samantha Steenwijk: ‘Respectloos’😱😲