Maxime Meiland met de grond gelijk gemaakt door deze mannen: ‘Dan ben je echt ziek’

Maxime Meiland met de grond gelijk gemaakt door deze mannen: ‘Dan ben je echt ziek’

Het commentaar van René van der Gijp over de controverse rondom Maxime Meiland en haar beschuldiging van verkrachting toen ze vijftien was, heeft behoorlijk wat opschudding veroorzaakt.

Volgens de persoon die Maxime beschuldigt, die destijds ook vijftien was, ontkent hij krachtig de beschuldigingen en beweert dat er getuigen zijn die zijn kant van het verhaal kunnen bevestigen.

Hoewel Maxime de naam van de beschuldigde nooit heeft genoemd, is het voor de mensen om haar heen duidelijk over wie het gaat, wat potentieel schadelijk is, vooral als het verhaal niet waar blijkt te zijn.

Dit heeft geleid tot een ingewikkelde situatie waarbij beide partijen volhouden dat hun versie van het verhaal de waarheid is. Johan Derksen voegt toe: “Kijk,

“Als die mevrouw Meiland dit uit haar duim zuigt en dit alleen maar zegt om een leuk verhaal in een boek te hebben, nou, dan verdient ze echt billenkoek. Het is echt schandalig.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Hélène Hendriks wijst op de complexiteit:  “Dat krijg je nu wel. Dat is dus de vraag of het zo is. Voor hetzelfde geld is het helemaal niet zo en klopt het wat er staat in het boek. Dat weet je niet.”

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

René van der Gijp overweegt de mogelijkheid dat Maxime een psychisch probleem heeft: “Dat is ook zo lieve schat, maar je bent het wel met mij eens: mocht je het wel verzinnen, dan ben je ziek. Dan ben je echt ziek.”

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken: ‘Ik weet niet wat ik meemaakte’

Wilfred Genee merkt op dat de vermeende dader wellicht te gast zal zijn bij Vandaag Inside: “We proberen er terughoudend in te zijn.”

Nog meer verbazingwekkende verhalen op straat gegooid over Maxime Meiland!
Erica vindt keuze dochter Maxime belachelijk: ‘Zij vindt het gewoon onzin’

Daar is ook de mogelijkheid om die meneer nu te ontvangen, maar dat doen we nu even niet. We wachten liever af wat er aan de hand is, toch?”

Maxime Meiland komt haar woord niet na en zorgt voor grote teleurstelling: ‘Vrij snel gestopt’

Het lijkt erop dat het niet lang zal duren voordat deze jongen mogelijk zijn kant van het verhaal op televisie zal delen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven