Maxime Meiland heeft knoop doorgehakt: ‘Dan zijn we er helemaal klaar voor’

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

Tijdens een interview met hln.be deelde Maxime Meiland, die bekend is van de televisie en onlangs in het huwelijksbootje stapte met Leroy, openhartige details over haar persoonlijke leven en toekomstplannen.

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

In het interview sprak ze vrijuit over haar keuzes rond anticonceptie en gezinsplanning, onderwerpen die ook aan bod komen in haar recent uitgebrachte boek.

Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

Zo deelde Maxime: “Ik heb besloten om mijn spiraaltje te laten verwijderen en gebruik verder geen anticonceptie. Dat is iets wat ik van mijn oma en moeder heb meegekregen.”

Waar zit je verstand: Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland.

”Ook Leroy en ik gebruiken geen c0ndooms. We zijn wel voorzichtig, maar mocht er nog een kindje komen dan zijn we daar helemaal klaar voor,” zo staat vermeld in haar boek.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Maxime gaat in haar boek verder in op de geboorte van haar eerste dochter Claire. Ze geeft toe dat ze destijds niet aan de pil was, wat resulteerde in een ongeplande zwangerschap.

Nog meer verbazingwekkende verhalen op straat gegooid over Maxime Meiland!

“Het was nogal onvoorzien, maar ik vind het belangrijk om duidelijk te maken dat Jaap, de vader van Claire, volledig op de hoogte was van mijn situatie. Het is niet alleen mijn verantwoordelijkheid; hij wist wat de situatie was,” legt Maxime uit.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Dit openhartige inkijkje in het leven van Maxime Meiland toont haar kijk op gezinsuitbreiding en deelt persoonlijke beslissingen die zij en haar partner hebben genomen met betrekking tot hun toekomst.

Maxime Meiland staat voor moeilijkste leuze in haar leven: ‘Moet het niet te laat zeggen’

Recent plaatsten Maxime Meiland en Leroy Molkenboer een foto op Instagram die veel reacties heeft opgeroepen, waaronder

De volger plaatste een kritische opmerking over Maxime, waarin stond: “Heel eng meisje die Maxime.” In reactie hierop vroeg Leroy Molkenboer kort maar krachtig om uitleg.

Dit leidde tot een golf van ondersteunende berichten van andere volgers, die het stel verdedigden. Eén van hen adviseerde: “Niet op letten joh! Zeker niet op ingaan bij iemand die zelf te eng is om profielfoto te hebben.” Terwijl een ander opmerkte: “Hoe minder reactie, hoe minder plezier die persoon van zijn antwoord heeft.”

De discussie onder de post nam een scherpere wending toen een volger reageerde met: “Wat een onzin. Jaloerse

De reacties waren niet mals. Een gebruiker noemde haar een “droeftoeter.” Een ander voegde toe: “Bekijk eerst eens goed jezelf in de spiegel. Je kent Maxime niet eens.”

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

De interacties namen een complexe wending toen sommige volgers verwezen naar een recente beschuldiging van verkrachting tegen Maxime, waarbij de beschuldigde man ook zijn kant van het verhaal deelde.

Erica vindt keuze dochter Maxime belachelijk: ‘Zij vindt het gewoon onzin’

Een volger schreef: “Hoe kun je liegen over verkrachting? Door mensen zoals jij worden meiden die echt verkracht worden niet serieus genomen.” Een andere volger uitte kritiek op Maxime:

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

“Je bent door de mand gevallen met je nepverhaal. Dit heeft later effect op je kinderen die zich nu al ongewild als diva gedragen. Ben je wel een moeder met al je leugens en bedrog.”

Hysterische Maxime Meiland over haar grootste angst: ‘dat risico durf ik echt niet aan’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven