Inwoners van Noordwijk zijn klaar met Maxime Meiland: Karma komt dichterbij!

Als we de verhalen mogen geloven gaan Erica en Martien binnenkort de verhuisdozen weer van zolder halen. Ze zouden hun oog hebben aten vallen op een gigantische stadsvilla in Noordwijk.

Inwoners van Noordwijk zijn klaar met Maxime Meiland: Karma komt dichterbij!

Maar het verhaal gaat dat Erica en Martien daar niet alleen gaan wonen, Maxime en haar gezinnetje zouden ook hun intrek in de stadvilla gaan nemen.

Een klap in het gezicht van Maxime Meiland: ‘We nemen niet veel risico’

Erica en Martien hebben een prachtig landhuis in Noordwijk en gaven eerder aan dat ze noooit meer zullen gaan verhuizen maar weekblad Story meldt dus iets anders.

Erica en Martien met de handen in het haar: ‘hebben we nog niet binnen’

Volgens het weekblad zou de familie een gigantische stadvilla van maar liefst zeven miljoen op het oog hebben.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

“Martien en Erica willen hier samen gaan wonen met Maxime en haar gezin. Ze hebben inmiddels een serieus bod gedaan”, vertelt een buurtbewoner.

Band tussen Maxime en Martien bekoeld: ‘en dan ook niet willen luisteren’

Het wordt al snel duidelijk dat Maxime niet geliefd is in Noordwijk. Het verhaal gaat rond dat ze haar eigen villa binnenkort niet meer kan bekostigen.

Maxime Meiland haalt uit naar haar eigen vader:

De kans is groot dat Chateau Meiland binnenkort gaat stoppen en volgens bronnen gaat er dan een te koop bord in de tuin van Maxime.

Erica vindt keuze dochter Maxime belachelijk: ‘Zij vindt het gewoon onzin’

De buurtbewoner laat weten dat het de bedoeling is dat Maxime samen met haar ouders verhuist naar de nieuwe villa en wordt er van alles in scène gezet om de aandacht te kunnen krijgen. 

Maxime Meiland doet bizarre onthulling: ‘Hij kan heel vervelend doen tegen mensen’

Mijn vriendin heeft haar woning destijds aan Maxime verkochtBinnen een week werd bekend dat het een miskoop was, omdat er een lekkage zou zijn.

Maxime haalt uit naar mensen met een uitkering: ‘zijn allemaal mensen die zelf op de bank zitten’

Nou, er lagen wat bladeren in de dakgoot – meer niet”, zegt de nieuwe buurvrouw. “Mijn vriendin vond dat erg vervelend. Haar naam is door toedoen van Maxime door het slijk gehaald.”

Maxime Meiland openhartig over groot geheim: ‘Ze zal overstuur raken’

Een andere bron, een tv-insider, klapt ook uit de school en laat weten dat het niet lang meer zal gaan duren voordat Karma op bezoek komt bij Maxime.

Een klap in het gezicht van Maxime Meiland: ‘We nemen niet veel risico’

“Martien is de grote ster en de rest van de familie lift mee op zijn succes, dus het is maar de vraag of Maxime interessant genoeg blijft om op tv te verschijnen en ze met Leroy over tien jaar hun vaste lasten nog steeds kunnen betalen.”

Een klap in het gezicht van Maxime Meiland: ‘We nemen niet veel risico’

Over de auteur

Scroll naar boven