Roxeanne wordt nog steeds voor leugenaar uitgemaakt: ‘Ze heeft mentale hulp nodig’😱😲(3 minuten lezen)

Roxeanne wordt nog steeds voor leugenaar uitgemaakt: ‘Ze heeft mentale hulp nodig’😱😲(3 minuten lezen)

3 oktober 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Het ie geen geheim dat Story-baas Guido den Aantreker een goede boezemvriend is van Rachel Hazes. Volgens Guido heeft Rox dringend mentale hulp nodig.

Roxeanne Hazes vindt het schandalig dat zij in weekblad Story wordt neergezet als een pathologische leugenaar.

De zangeres heeft dan ook een klacht ingediend bij de Raad van Journalistiek. Guido haalt nu in de Nieuwe Revu hard uit naar Roxeanne.

“Ze is nu 29 jaar en wilde alleen maar meedoen aan Beste Zangers als ze – als enige van alle artiesten – haar vriend mocht meenemen.”

Hij vindt dat dan ook zorgwekkend. “Kijk dan eens naar je moeder en je broer die de laatste jaren wél mentale hulp hebben gezocht.

Ik vind dat niet helemaal normaal. Iets meer daadkracht in je leven kan misschien geen kwaad. Moeder en broer hebben dat inmiddels bewezen.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Kees Tol geen fan van Yvonne Coldeweijer: ‘Nu die nummer 2 er nog voorgoed uit!’😲🤣

Guido is dan ook kennelijk nog steeds van mening dat Roxeanne liegt over de stelling dat ze in haar jeugd verwaarloosd is door Rachel.

“Wat Roxeanne nu over haar moeder beweert: ik heb daar andere kanten van meegemaakt. Ik weet nog dat ze als tiener de liefste dingen over haar moeder zei.”

“Als jong meisje – ze was 11 jaar toen haar vader overleed – heeft ze een enorme klap gekregen en ze beleeft die situatie met terugwerkende kracht wellicht alsnog anders.

Ik vind alleen wel dat ze zichzelf wat meer moet oppakken in plaats van haar beklag te doen over een tijd die zo lang geleden is dat niemand het fijne daar meer van weet.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Katja Schuurman komt met treurig nieuws: ‘Ze vonden het erg jammer’😲😫