Niet schrikken! Deze bedragen staan er op de nieuwe menukaarten van Disneyland hotel!

Niet schrikken! Deze bedragen staan er op de nieuwe menukaarten van Disneyland hotel!

Een ervaring in het recent gerenoveerde Disneyland Hotel van Disneyland Parijs vraagt om aanzienlijke investeringen.


Het resort heeft zojuist de menu’s van zijn diverse eetgelegenheden onthuld, zoals het buffetrestaurant Royal Banquet, het à la carte restaurant La Table de Lumière en de hotelbar Fleur de Lys, en de prijzen springen in het oog.


Voor een buffetervaring bij Royal Banquet, inclusief interacties met Disney-figuren, betalen volwassenen 100 euro en kinderen 50 euro, exclusief drankjes.


Een aanbeveling is de bijzondere cocktail ‘Toasting Tankard’, met een prijskaartje van 28 euro. De normale cocktails variëren tussen de 21 en 25 euro, terwijl een fles champagne tussen de 67 en 400 euro kost, afhankelijk van het merk.


De wijnglazen variëren in prijs tussen 10 en 19 euro, met flessen die tussen de 43 en 93 euro kosten. Voor een frisdrank betaalt men 9 euro.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

De drankprijzen in Fleur de Lys Bar zijn vergelijkbaar, maar er is een uitgebreider aanbod aan sterke drank. Een glas whiskey, tequila of rum kost ongeveer 30 euro, terwijl voor wodka tussen de 18 en 20 euro wordt gevraagd.

Een klein biertje, zoals Heineken of Desperados, kost 12 euro, en klassieke cocktails als margarita of cosmopolitan staan op de kaart voor 21 euro. Meer extravagante cocktails kosten 28 euro.

Voor de liefhebbers van luxe zijn er vip-opties, zoals 3 centiliter cognac van Rémy Martin Louis XIII voor 300 euro, of 4 centiliter Grand Marnier Quintessence voor 220 euro. Een eenvoudig glaasje sinaasappelsap kost 9 euro.

La Table de Lumière biedt een vast “koninklijk menu” voor 120 euro per persoon, met keuzes uit vijf voorgerechten, zes hoofdgerechten, en vijf desserts.

Voor wie zijn diner wil opluisteren met drie glazen champagne van 10 centiliter, komt er nog eens 60 euro bij.

Dit alles weerspiegelt de exclusiviteit en de premium ervaring die het Disneyland Hotel biedt aan zijn gasten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven