Miljonair dacht de ware gevonden te hebben in 47 jaar jongere vrouw: Keihard gedumpt

Miljonair dacht de ware gevonden te hebben in 47 jaar jongere vrouw: Keihard gedumpt

Op haar trouwdag werd de Amerikaanse influencer Erica Moser wakker en besloot op dat moment dat ze niet kon trouwen met haar verloofde, een miljonair van 47 jaar ouder.

Erica ontmoette Rick Sykes via sociale media en ze hadden anderhalf jaar lang een relatie. Aanvankelijk was het liefde op het eerste gezicht.

In 2021 waren ze samen te zien in het tweede seizoen van Marrying Millions, een tv-show over koppels waarbij de ene partner extreem rijk is en de andere niet.

Voorafgaand aan de uitzending van de serie gaven ze een interview voor Good Morning America waarin ze vertelden over hun relatie.

Erica zei: “We gingen op een paar dates en vanaf daar ging het heel snel.” Rick voegde eraan toe: “En de rest is wat ze geschiedenis noemen, denk ik!”

“`html


Erica merkte op over het leeftijdsverschil: “Als ik naar hem kijk, merk ik het leeftijdsverschil niet. Het is niet iets waar we bij stilstaan.”


Het paar besloot samen te wonen op Rick’s luxe jacht op Miami Beach. Ze verloofden zich en hadden plannen om in een tv-show voor miljoenen te trouwen.


Hun verloving werd echter verbroken. Erica legde uit waarom in een TikTok-video op haar account met de naam erica35mm.


Zij verklaarde: “Ik trouwde bijna met een 70-jarige op nationale tv en dumpte hem op onze trouwdag. Ik kwam tot bezinning. We waren heel verschillend.”


“`

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven