Samantha de Jong komt met verschrikkelijk nieuws: ‘Daarom moet ik mijn mond houden’😥😲(4 minuten lezen)

Samantha de Jong komt met verschrikkelijk nieuws: ‘Daarom moet ik mijn mond houden’😥😲(4 minuten lezen)

24 november 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Al maanden is het muisstil rondom Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. Haar leven bestaat uit drama’s en ook nu is het helaas weer fout gegaan.

Enkele maanden geleden gingen er verhalen door de wandelgangen dat Samantha zou werken in een Haags b0rdeel. Daarna werd het stil.

Velen vroegen zich af wat er gaande was, dit omdat Samantha ook helemaal niets meer op haar Instagram plaatste.

De stilte verbreekt Samantha nu. De blondine ging in gesprek met weekblad Story. Ze bekent dat ze inderdaad bij een b0rdeel werkte, echter was dit naar eigen zeggen niet vrijwillig.

,,Ik ben gedwongen”, vertelt Samantha aan Story. De p0litie is momenteel nog bezig met een onderzoek. ,,Daarom moet ik mijn mond houden.

Maar het is de p0litie geweest die mij twee maanden geleden heeft ‘bevrijd’. Daar was ik heel blij mee. Het was voor mij de ommekeer in mijn leven.”

Samantha zit nu op een veilige plek waar zij aan haar problemen werkt. Ze heeft zich vrijwillig laten opnemen in een kliniek die gespecialiseerd is in verslav!ngs- en traumaproblematiek.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Willeke Alberti probeert te overleven: ‘Maar van mijn kinderen blijven ze af’🙏😥

,,De reden daarvoor was omdat ik niet meer het leven wilde leiden dat ik geleid heb. Ik kon er niet meer tegen, ik zag gedwongen in de prost!tutie. Dat was zo erg…”

Samantha beseft heel goed dat zij de regie over haar leven compleet verloren was. ,,Als ik verder was gegaan met dat leventje, was ik er niet meer geweest.

Ik kan niet op de details ingaan, want het is een periode waar ik met de buitenwereld nog niet over wil praten. Dat doe ik wel met de hulpverleners hier. Ik zit hier nu twee maanden en ik blijf nog vier maanden.”

Tevens laat ze weten dat ze ook afscheid heeft genomen van een ander groot probleem. ,,Ik wil nóóit meer dr*gs gebruiken!

En ook de mensen die mij naar de afgrond hebben gebracht wil ik nooit meer zien. Ik ben zo vernederd geweest, dat ik dacht: ik ben niets meer waard. Ik was mezelf zo kwijt. Ik was echt verloren.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Katja Schuurman komt met treurig nieuws: ‘Ze vonden het erg jammer’😲😫