Moslim teleurgesteld en woedend op Burger King: ‘De gedachte maakte me al ziek’

Moslim teleurgesteld en woedend op Burger King: ‘De gedachte maakte me al ziek’

Gundogdu Yuzudik uit Enfield, Groot Londen heeft op TikTok zijn ontzetting uitgesproken omdat hij ontzettend ziek is geworden na het eten van een hamburger.

Als moslim had hij herhaaldelijk aan de medewerkster aangegeven dat hij geen spek wilde op zijn dubbele cheeseburger, maar toch is het fout gegaan.

Moslim woest na bezoekje Burger King:

Na de eerste hap kwam hij erachter dat zijn hamburger met spek was, wat hem ontzettend ziek maakte.

Vanwege zijn geloofsovertuiging eet hij geen varkensvlees, dus het ongewild eten ervan bracht gevoelens van walging en lichamelijke ziekte met zich mee.

Moslim woest na bezoekje Burger King:

Op TikTok vertelt hij: “Toen ik mijn hamburger ging eten, nam ik een hap en het smaakte niet goed. Ik opende het broodje en het zat vol met spek.

Zelfs het kleinste hapje maakte dat ik me geestelijk en lichamelijk ziek voelde. Drie dagen lang at ik niet goed. Ik had fysieke honger, maar ik kon niet.

Ik voelde me ziek toen ik niet kon eten zonder over te geven.

Moslim woest na bezoekje Burger King:

De gedachte aan spek maakte me ziek en zelfs als ik op iets kauwde, dacht ik automatisch dat het spek was. Op de eerste dag at ik niet.

Op de derde dag begon ik langzaam weer te eten, hoewel ik lichamelijk en geestelijk niets kon eten, omdat ik uitgehongerd was.

Het was mijn plan om het nooit van mijn leven te eten, omdat ik niet wist of ik een allergische reactie zou krijgen. Het was zo belangrijk voor mij.

Moslim woest na bezoekje Burger King:

Ik klaagde bij Burger King, maar ze waren niet erg behulpzaam. Ze verontschuldigden zich en dat was het. Ik was echt geschokt dat er niets anders gebeurde. 

Op zijn TikTok-account laat hij in een video zijn hamburger gevuld met bacon zien aan zijn volgers en zei: “Dit is absoluut belachelijk.”

Moslim woest na bezoekje Burger King:

“Ik wil Burger King echt een grote shout-out geven, als je dit ziet, want je wordt hierin getagd. Je moet je personeel ontslaan en hen laten weten dat ze moeten luisteren naar eenvoudige instructies die ze van klanten hebben gekregen,” zei hij.

Zijn video is extreem vaak bekeken en uiteraard zijn er vele meningen. Sommige volgers beweren dat de hamburger van Burger King niet halal is.

Velen lieten blijken dat de video daar niet om gaat. Een volger zei: ”Zelfs als de hamburger niet halal is, gaat het om het principe.”

Moslim woest na bezoekje Burger King:

Gundogdu is absoluut boos maar laat weten dat hij zeker wel begrijpt dat fouten maken kan gebeuren. “Ik zeg specifiek bij al mijn maaltijden ‘geen bacon’, en het is altijd correct geweest.

Ik heb dit een paar keer tegen de kassajuffrouw gezegd, en toen ik mijn eten kreeg, had ik niet anders verwacht,” zei hij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven