Bekeerde vrouw krijgt bizarre en kwetsende vraag: ‘Ik was even sprakeloos’

Bekeerde vrouw sprakeloos nadat ze van een oudere bezoeker deze bizarre vraag krijgt!

Een opmerkelijke ervaring werd gedeeld door de Australische Savannah, die in een aquarium in Sydney werkt en onlangs tot de islam is bekeerd, op TikTok.

Na haar bekering koos Savannah ervoor om een hijab te dragen tijdens haar werk, dit was een bewuste keuze voor haar.

In een video onthulde ze dat een oudere man haar op een dag vroeg of ze zich als pinguïn had verkleed, een vraag die ze aanvankelijk niet serieus nam.

Met betrekking tot dit voorval vertelde Savannah: “Ik was even sprakeloos, dus antwoordde ik bevestigend, denkend dat het een grap was. Maar ik realiseerde me al snel dat de man serieus was.”

Later die dag kwam ze de man weer tegen in de souvenirwinkel van het aquarium. “Ik heb hem toen laten weten dat ik geen pinguïn was, waarop hij direct zijn excuses aanbood,” voegt ze toe.

De video kreeg diverse reacties van de kijkers. Sommigen vonden de opmerking van de man onbeleefd,Sommigen zagen het als een onschuldige grap, terwijl anderen het anders interpreteerden.

Een commentator suggereerde dat het gewoon een typische grap van een oudere man was. Hij voegde eraan toe dat het misschien niet helemaal gepast was, maar ook geen reden om je er te druk over te maken.

Een andere gebruiker bood een geestige tegenreactie aan. Hij zei: “Je had kunnen zeggen dat je een non was, dan zou hij zich vast schuldig hebben gevoeld.”

Een mede-hijabi deelde haar eigen ervaring: “Als hijabi vermijd ik zwart-wit combinaties, omdat mensen me dan soms aanzien voor een katholieke non en me ‘zuster’ noemen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven