Moeder verlaat haar negen kinderen voor Afrikaan: ‘Ze konden niet met mij mee’

Moeder verlaat haar negen kinderen voor Afrikaan: ‘Ze konden niet met mij mee’

Heidi Hepworth, 44 jaar oud, heeft ervoor gekozen om haar man, met wie ze 23 jaar getrouwd was, en haar negen kinderen te verlaten voor Salieu Jallow, een 32-jarige man uit Gambia.

Moeder verlaat haar negen kinderen voor Afrikaan: ‘Ze konden niet met mij mee’

Nadat Heidi een vriendschapsverzoek van Salieu op Facebook had ontvangen, heeft ze deze geaccepteerd, wat het begin van hun contact betekende.

Linda (69) heeft zich vergist in haar Afrikaanse prins: ‘dat ik zo dom heb kunnen zijn’

Heidi was al 23 jaar getrouwd met haar man Andy, met wie ze zes kinderen heeft. Daarnaast heeft Andy nog drie kinderen uit een eerder huwelijk.

Bizarre regels in dit huwelijk: ‘We nemen gewoon het zekere voor het onzekere’

Uiteindelijk besloot ze om haar stoute schoenen aan te trekken en naar Gambia te reizen om Jallow te ontmoeten.

Babou uit Gambia zoekt rijke Europese vrouw: ”Kleine Babou’tjes maken”

In een verhaal aan The Sun vertelt Andy over zijn verwoesting en verdriet. Hij beweert dat Heidi zich in een midlife crisis bevindt.

“`html

Gam

Heidi is veranderd en haar omgeving heeft daar moeite mee. Ze vinden het onbegrijpelijk dat een moeder haar kinderen achterlaat om met haar nieuwe vriend in Gambia te zijn.

Het verbaasde velen dat Heidi via sociale media reageerde. Ze benadrukte dat ze totaal geen spijt heeft van haar keuze.

Gam

Heidi heeft haar hart gevolgd en staat achter haar beslissing. In een interview gaf ze aan lange tijd ongelukkig te zijn geweest in haar huwelijk met Andy.

“Het was heel moeilijk voor mij om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet met mij mee dus ik had geen keus,” deelde Heidi.

Gam

“Ik ben geschokt door de bedreigingen aan mijn adres, omdat beweerd wordt dat ik mijn kinderen in de steek heb gelaten. Dat is gewoon niet waar,” benadrukte ze.

“`


Artikel


De moeder meldt in het interview dat haar drie jongste kinderen, die ze heeft met Andy, bij haar oudste dochter wonen.

Gam

Ze zegt: “Ik kom iedere dag online en we video-chatten dan met elkaar. Ze zien er gelukkig uit en ik ken mijn kinderen goed.”

Heidi laat weten dat ze graag met haar Gambiaanse vriend wil trouwen. Ze benadrukt dat haar relatie met Andy al voorbij was toen ze het vriendschapsverzoek kreeg.

Gam

Er is online een heftige ruzie gaande tussen Heidi en Andy. Heidi beweert dat Andy stiekem berichten naar andere vrouwen stuurde, maar Andy ontkent dit.

Haar toekomstige man heeft echter enkele eisen, anders zal het huwelijk niet doorgaan.


Bizarre regels in dit huwelijk: ‘We nemen gewoon het zekere voor het onzekere’

Er wordt door Jallow geëist dat Heidi zich tot de islam bekeert, wat ze inmiddels heeft gedaan. Ze bidt elke dag tot Allah en zegt dat ze heel gelukkig is.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven