Nicol geeft reactie op zoenverhaal parkeerplaats: Gaan we dit geloven?😲🤣(3 minuten lezen)

Nicol geeft reactie op zoenverhaal parkeerplaats: Gaan we dit geloven?😲🤣(3 minuten lezen)

3 oktober 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Vorige week doken er pikante beelden online van Nicol Kremers. Op een parkeerplaats werd zij gefilmd terwijl zij stond te zoenen met een onbekende man.

Al lange tijd gaan er verhalen door de wandelgangen over het vriendinnetje van Peter Gillis. Zo zou zij meerdere malen een scheve schaats hebben gereden.

Ze zou al vaker gespot zijn met andere mannen en enige tijd geleden werd er een foto gepubliceerd waarop te zien was hoe zij een andere man zoende.

Eerder liet ze al weten dat men zich geen zorgen hoeft te maken. De man op het desbetreffende kiekje destijds was namelijk gewoon een vriend.

Nicol verzekerde aan een ieder dat zij nog steeds ontzettend gelukkig is met Peter en dat zij hem dan ook nooit zal bedriegen met een ander.

Echter doken er vorige week weer beelden op van Nicol. Er verscheen een video online waarin te zien was dat ze op een parkeerplaats aan het zoenen was met een andere man.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Hoe nu verder? Jeroen van der Boom zonder pardon op straat gezet!😲😱

De heren van Roddelpraat lieten het zoenfilmpje in hun uitzending zien. ,,Nicol heeft gewoon echt een ander”, zei Jan-Roos.

Nicol heeft nu in gesprek met weekblad Privé gereageerd op de zoenpartij. Zo laat zij weten dat zij niet de dame is in het filmpje.

,,Zij zegt: ‘Ik ben toch niet zo stom dat ik op een parkeerterrein ga lopen tongworstelen met iemand’. Dus zij ontkent nadrukkelijk dat zij het is”, vertelt Evert Santegoeds in ‘Strikt Privé’.

Moeten we alleen haar reactie geloven, het is namelijk niet de eerste keer dat zij en Peter iets ontkennen dat later toch waar blijkt te zijn.

,,Ze hebben weleens vaker wat ontkend en ook al was het Code Rood, het bleek toch niet helemaal onzin te zijn. Maar deze ontkenning wel heel nadrukkelijk en zelfverzekerd.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Willeke Alberti probeert te overleven: ‘Maar van mijn kinderen blijven ze af’🙏😥