Deze beelden van Matthijs van Nieuwkerk gaan viraal! Horen we het nou goed?😱😮(3 minuten lezen)

Deze beelden van Matthijs van Nieuwkerk gaan viraal! Horen we het nou goed?😱😮(3 minuten lezen)

1 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Matthijs van Nieuwkerk, presentator van De Wereld Draait Door is al enkele dagen het gespreksonderwerp van de dag.

Het artikel van de Volkskrant liegt er dan ook niet om. De krant laat weten dat de presentator zich jaren schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer.

Op de televisie lijkt hij een leuke en sympathieke man, echter ging het er achter de schermen behoorlijk anders aan toe.

Scheldpartijen, geschreeuw en vernederingen zouden aan de orde van de dag zijn. Nu is er alleen een oud filmpje van hem opgedoken waarin hij vertelt dat hij zelf een hekel heeft aan zulk gedrag.

De Volkskrant deed onderzoek naar de misdragingen van Matthijs en sprak vele oud-werknemers, de verhalen zijn schrijnend.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Vraagtekens bij het verhaal van Rogier Smit: Zijn moeder komt met een reactie!😲😣

Volgens de verhalen van deze oud medewerkers heeft Matthijs last van woede-uitbarstingen en gaat hij dan ook tekeer tegen medewerkers.

Zijn houding achter de schermen heeft grote gevolgen gehad voor de medewerkers, velen stopten met hun baan, kampten met een burn-0ut of PTTS.

Nu gaan er beelden rond van Matthijs waar hij in 2012 te gast was in het programma College Tour. Presentator Twan Huys stelt hem een vraag.

Matthijs kreeg de vraag of hij weleens overwogen heeft te stoppen als televisiemaker. Van Nieuwkerk geeft toe dat dit weleens het geval is geweest en komt met een voorbeeld:

“Iemand die neus-aan-neus voor je staat met een glazige blik en je he-le-maal uitscheldt. Dat je de grootste zakkenvuller bent en dat gaat maar door. Dat vind ik heel vervelend”, aldus Matthijs.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Zangeres Maan gooit handdoek in de ring en neemt drastisch besluit!🙏😲