Yvonne keihard op nummer gezet door Royce: ‘Hoe moeten we dit dan noemen?’👏🙏(3 minuten lezen)

Yvonne keihard op nummer gezet door Royce: ‘Hoe moeten we dit dan noemen?’👏🙏(3 minuten lezen)

28 november 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Personeelsleden van het VU medisch centrum lopen het risico hun baan te verliezen als zij informatie over Marc van der Linden lekken aan Yvonne Coldeweijer.

Vorige week kreeg Marc een herseninfarct. Yvonne deed een oproep aan haar spionnen in het ziekenhuis met de vraag of zij informatie willen delen over de journalist.

Deze oproep zorgt voor verbazing bij Royce de Vries. ,,Juicekanalen hebben vaak de mond vol over grensoverschrijdend gedrag van anderen, maar hoe moeten we dit dan noemen?, vraagt De Vries zich af.

Even een oproep plaatsen of het ziekenhuispersoneel informatie wil delen over een patiënt… Juicekanalen hebben vaak de mond vol over grensoverschrijdend gedrag van anderen, maar hoe moeten we dit dan noemen? pic.twitter.com/Pw1rOgjRNU

— Royce de Vries (@Roycedevries01) November 28, 2022

Op Twitter krijgt de roddelkoningin de laag van voren. ,,Walgelijk”, ,,Bizar”, ,,Smerig en laag”, ,,Wat een dieptrieste vrouw is dit zeg”.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Estelle Cruijff en dochter gebruiken dit middel om te slapen: Is dit wel verstandig?😲🤔

Personeelsleden van het Amsterdamse ziekenhuis lopen groot risico als zij gehoor geven aan de oproep, dit kan grote gevolgen hebben voor hun arbeidsrechtelijke positie.

Maar liefst 85 medewerkers van het Haga-ziekenhuis in Den Haag gluurden in 2018 in het medische dossier van realityster Samantha de Jong.

Een aantekening volgde in hun personeelsdossier voor de ongeoorloofde inbreuk in de privacy van Samantha. Ontslag op staande voet volgt bij een volgende keer.

Marc van der Linden heeft gehoord van de oproep van Yvonne Coldeweijer en laat van zich horen: ,,Hoe hoerig om aandacht kun je zijn”.

,,Yvonne roept het personeel op tot het plegen van misdaad”, aldus Van der Linden.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Zangeres Maan gooit handdoek in de ring en neemt drastisch besluit!🙏😲