Problemen en zorgen stapelen zich op voor Peter Gillis: Dit is er nog over van zijn vermogen!

Problemen en zorgen stapelen zich op voor Peter Gillis: Dit is er nog over van zijn vermogen!

Volgens een schatting van het Nederlandse Quote heeft Peter Gillis, de eigenaar van meerdere vakantieparken, een vermogen van ongeveer 85 miljoen euro.

Hoewel Gillis zelf beweert dat hij in de Quote 500 thuis hoort, merkt het tijdschrift op dat hij nog aanzienlijk vermogen tekortkomt om de lijst te halen. De ondergrens ligt namelijk op 125 miljoen euro.

Zelfverzekerde Peter Gillis maakt zich niet druk om speculaties over een aankomend ontslag!

Gillis schat zelf zijn waarde, inclusief zijn parken, op ongeveer 250 miljoen euro. De vraag is echter wat er nog van overblijft.

Peter Gillis reageert op nieuw bizar gerucht: ‘dan is dat zeker niet aan de orde’

Desondanks heeft Gillis’ financiële situatie een klap gekregen door de sluiting van zijn park Prinsenmeer en de onzekerheid rond zeven andere parken.

Peter Gillis schiet uit zijn slof: ‘Als jij dit gaat uitzenden heb je een groot probleem’

Uit onderzoek blijkt dat het vermogen van Peter Gillis onder druk staat, terwijl problemen en zorgen zich opstapelen.Uit Quote blijkt dat Gillis al in april 2023 aanzienlijke bedragen begon te lenen. Op 3 april leende hij 19 miljoen euro van M2R Invest. Dit is het bedrijf van varkensslachter Marc van Rooi, tegen onderpand van drie van zijn parken. Deze lening werd direct gebruikt om een eerdere lening van 20 miljoen euro bij vastgoedfinanciers Van Maanen terug te betalen.

Gillis heeft verschillende parken en panden als onderpand gegeven, en hij staat persoonlijk garant voor de leningen. Mocht hij niet kunnen betalen, dan kan Van Rooi aankloppen voor een totaal van 39 miljoen euro. Met park Prinsenmeer niet langer als inkomstenbron, maar wel als onderpand, bevindt Gillis zich in een lastige situatie.

Peter Gillis doet bizarre bekentenis: Wat heel veel mensen niet weten!

“Als de financiën niet rondkomen, zou ik misschien zelfs in een golfkarretje eindigen, maar dan niet op TV,” grapte hij over deze mogelijkheid.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

De media blijft de aandacht vestigen op de ontwikkelingen in het vermogen en de financiële perikelen van Peter Gillis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven