Vrouw wil nog grotere lippen: ‘Drinken zonder knoeien is een enorme uitdaging’

Vrouw wil nog grotere lippen: ‘Drinken zonder knoeien is een enorme uitdaging’

Over de hele wereld neemt de trend van lipfillers toe, maar Vienna Würstel uit Mallorca heeft deze trend naar een extreem niveau getild.

Met maar liefst 30 ml lipfillers deelt ze haar ervaringen met de onverwachte uitdagingen in alledaagse activiteiten, zoals eten en drinken.

Hoewel de wens naar vollere lippen voor velen aantrekkelijk lijkt, illustreert Vienna’s situatie de praktische belemmeringen die hieruit voort kunnen komen.

Ze erkent dat de omvang van haar lippen het moeilijk maakt om eenvoudige taken, zoals het nuttigen van voedsel en vloeistoffen, uit te voeren.

Vienna, die actief is op sociale mediaplatformen zoals TikTok, voert een openhartige discussie over de compromissen die gepaard gaan met cosmetische procedures.

ZeVienna geeft toe dat het drinken zonder te morsen een enorme uitdaging is, terwijl eten nog redelijk te beheersen is.

Zelfs een simpele slok water kan al tot morsen leiden, iets wat ze met humor en een positieve instelling benadert.

Vienna’s keuze om door te gaan met lipfillers heeft verschillende reacties opgeroepen, variërend van bewondering en bezorgdheid tot kritiek, waarbij sommigen haar uiterlijk vergelijken met dat van een eend.

Deze verschillende reacties belichten de verdeelde meningen over cosmetische ingrepen en hoe deze de maatschappelijke perceptie van schoonheid beïnvloeden.

Ondanks de uitdagingen en kritiek is Vienna vastbesloten om door te gaan met het opvullen van haar lippen, waarbij ze benadrukt hoe belangrijk het is om persoonlijke keuzes te maken en jezelf te uiten.

Haar verhaalDe video biedt een fascinerend inzicht in de extremen waar sommigen toe bereid zijn te gaan in naam van persoonlijke schoonheidsidealen.

@titty_twins
Pics op Insta: Vienna.wuerstel
#lipinjections
#botox
#filler
♬ Originalton – Vienna Würstel 🏳️‍⚧️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven