Patricia Paay reageert op bizarre geruchten: ‘Ik was gisteravond gewoon thuis’😱🤔(4 minuten lezen)

Patricia Paay reageert op bizarre geruchten: ‘Ik was gisteravond gewoon thuis’😱🤔(4 minuten lezen)

1 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Diva Patricia Paay en haar 39 jaar jongere man Robbert Hinfelaar zijn al jaren getrouwd, echter zou het volgens de geruchten over en uit zijn.

Als we de verhalen mogen geloven zou er onlangs een heftige ruzie geweest zijn waarna het stel besloten zou hebben, hun eigen weg te gaan. ,,Ze zijn al een week uit elkaar.

Ruim 5,5 jaar geleden gaven Patricia en Robbert elkaar het ja-woord. Maar liefst twee jaar loog de diva over de leeftijd van haar geliefde.

In 2016 vertelde ze namelijk dat hij 32 jaar oud was, echter was hij op dat moment vier jaar jonger dan Paay beweerde.

Nu gaat er dus het verhaal door de wandelgangen dat hun relatie voorbij is. In een kroeg zou Robbert gisteravond hebben verteld dat het klaar is tussen hem en Paay.

,,Ik kwam hem net tegen in een café en toen was hij aan het flirten en zei hij dat ze uit elkaar waren sinds één week”, vertelt een bron tegen Realityfbi. ,,Ik dacht dat hij vreemdging maar dus niet.”

De reden van een breuk is niet bekend, wel weten we dat het niet de eerste keer is dat er zulke verhalen door de wandelgangen gaan.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Erica Meiland heeft het helemaal gehad met alle leugens!💪🙏

Patricia liet een tijd geleden weten dat zij via haar Instagram-account veel vragen kreeg over relatie en dan specifiek de vraag of zij nog wel een koppel waren.

,,Ik kreeg veel vragen over mijn man Robbert. Zijn jullie nog wel bij elkaar? Natuurlijk zijn wij dat nog”, schreef ze op Instagram.

Paay liet weten dat zij en Robbert nog steeds heel gelukkig zijn. ,,Alleen Robbert houdt niet van de publiciteit dus blijft hij altijd liever op de achtergrond. Bescheiden als hij is.”

Het stel heeft de nieuwe geruchten inmiddels gehoord en Robbert heeft aan Bekende Buren laten weten dat hij gisteravond niet in een kroeg was, maar gewoon thuis.

,,Patricia en ik zijn nog gewoon bij elkaar”, vertelt hij. ,,Ik kreeg dit verhaal ook net via vrienden door. Raar verhaal.

En dat ik dit verhaal gisteravond in een cafe in Rotterdam zou hebben verteld, kan al helemaal niet. Ik was gisteravond gewoon thuis.” Zijn vrouw Patricia ontkent de breuk ook.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Prinses Amalia wederom belachelijk gemaakt: Flink veel ophef op Twitter!😲😥