Patty Brard krijgt flinke kritiek: Slaat met dit de plank volledig mis!😣🤔(3 minuten lezen)

Patty Brard krijgt flinke kritiek: Slaat met dit de plank volledig mis!😣🤔(3 minuten lezen)

8 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

De 67-jarige diva Patty Brard ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, echter slaat ook zij de plank wel eens volledig mis.

Patty Brard was samen met haar dochter Priscilla een tijdje geleden bij de première van de Halina Reijn-film Bodies Bodies Bodies. Daar droeg ze een jurkje van Maje à 375 euro met daaronder een zwart topje.

Tijdens de première straalde Brard in een jurkje van Maje, iets dat couturier Paul Schulten er eigenlijk best mooi uit vond zien bij Patty.

Paul: “Het is me opgevallen dat Patty sinds enige tijd een nieuwe koers in haar manier van kleden volgt en daar is deze jurk een goed voorbeeld van. Ik juich die nieuwe, stijlvolle kledingkeuze van haar volmondig toe.”

De kikkergroen gelakte teennagels konden echter niet volgens Paul, dit onder een blauw jurkje is gewoon geen gezicht.

“Jammer dat ze haar teennagels groen heeft gelakt. Die kleur komt nergens terug en ik begrijp het daarom niet. Een transparante lak was veel beter geweest.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gefronste wenkbrauwen na uitspraken Nick Schilder: ‘Waarom zou je dat zeggen?’😱😣

Tevens vindt Paul dat de diva afscheid moet geen nemen van de vele rare Ibiza-armbandjes, vooral als je een mooie jurk draagt.

“Al die Ibiza-armbandjes zijn écht te veel van het goede. En ze passen ook niet bij haar nieuwe, stijlvolle look.”

Less is more, legt Paul uit. “De oorbellen kunnen nog wel, maar de kettingen had ze echt in haar sieradenkistje moeten laten liggen.

Ook de ringen vind ik wat veel. Ze had een keuze moeten maken, want alles dragen kan niet!”

Hij zet zijn vraagteken ook bij de schoentjes die zij droeg. “Zulke open schoenen zullen helaas niet veel steun geven, al zitten ze wel uitmuntend aan de voet.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Vraagtekens bij het verhaal van Rogier Smit: Zijn moeder komt met een reactie!😲😣