Vrouw schrikt zich kapot als ze het eindresultaat ziet van haar nieuwe permanente wenkbrauwen!

Vrouw schrikt zich kapot als ze het eindresultaat ziet van haar nieuwe permanente wenkbrauwen!

Met de toenemende nadruk op uiterlijk in de hedendaagse maatschappij ondergaan zowel mannen als vrouwen steeds vaker cosmetische ingrepen.


Ook jongeren laten steeds vaker cosmetische behandelingen uitvoeren, zoals het slijpen van gezonde tanden voor facings en het opspuiten van lippen.


Op televisie zijn vaak de effecten van dergelijke ingrepen te zien, bijvoorbeeld in programma’s zoals ‘Echte Meisjes in de Jungle’ en ‘Ex on the Beach’, waar deelnemers vergelijkbare uiterlijke kenmerken hebben.


Naast ingrijpende behandelingen zijn er ook subtielere opties, zoals het laten stylen van wenkbrauwen of het verven van het haar.


Hoewel permanent, vervaagt permanente make-up na enkele jaren en moet het bijgewerkt worden. Het kan echter wel een tijdsbesparing zijn in de dagelijkse make-up routine.


Bijvoorbeeld wordt er gekozen voor permanente eyeliner, gekleurde lippen of wenkbrauwen.

Echter, als het resultaat tegenvalt of als het te dik is aangezet, kan dit ongewenste langdurige effecten veroorzaken, zoals ‘harige rupsen’ boven de ogen, zoals het geval was bij deze dame.

Deze trends in cosmetische ingrepen benadrukken de veranderende percepties van schoonheid en het verlangen van velen om hun uiterlijk aan te passen. De keuze voor een behandeling kan zowel positieve als negatieve gevolgen hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven