Peter en Wendy nodigen iedereen uit bij hen thuis: ‘Laat niets je tegenhouden om te komen’

Peter en Wendy nodigen iedereen uit bij hen thuis: ‘Laat niets je tegenhouden om te komen’

De villa van Peter Gillis is onlangs omgetoverd tot een magisch winterwonderland, ondanks de media-aandacht. Iedereen is uitgenodigd om deze transformatie te komen bekijken.

Peter en Wendy nodigen iedereen uit bij hen thuis: ‘Laat niets je tegenhouden om te komen’

En het beste van alles? Er zijn geen entreekosten. Dus het is een heerlijk gratis uitje voor het hele gezin, ongeacht de grootte.

Wendy van Hout plaatst online betoog: ‘dat zou niemand maar dan ook niemand kunnen’

“De villa van Peter en Wendy is omgetoverd tot een magisch Winter Wonderland. Bezoekers kunnen genieten van de kerstsfeer en rondwandelen in de prachtig versierde tuin”, zo staat aangekondigd op zijn website.

Peter Gillis bijt van zich af na nieuw gerucht en komt met reactie: ‘zeker niet aan de orde’

“Bezoekers kunnen zich verheugen op een springkussen voor kinderen, een orgel dat feestelijke muziek speelt en talloze sfeervolle decoraties. En het bezoek is helemaal gratis, dus laat niets je tegenhouden om langs te komen”, zo is te lezen.

“`html

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis: ‘allemaal bedacht voor de serie’

Op Instagram plaatste Peter ook een bericht met een foto van zijn indrukwekkend grote villa, wat enthousiaste reacties van fans opleverde. Enkele opmerkingen van volgers waren: “Ik vind dit huis nog mooier dan het kasteel” en “Daar heb je goed werk geleverd, jongen”.

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

Hoewel de precieze reden achter deze genereuze actie nog onbekend is, biedt de website ook kerstkleding aan die door Wendy zelf is uitgekozen.

In de schijnwerpers: Alles wat je wil weten en nog niet weet over Wendy van Hout!

Volgens de website van Gillis zal “Wendy zelf advies geven aan de dames, wat zeker een unieke ervaring belooft te worden”.

Recent ontving Peter Gillis, bekend als de eigenaar van diverse vakantieparken en uiteraard van de serie Massa is Kassa, slecht nieuws.

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

Zijn park Prinsenmeer moet per direct sluiten omdat hij niet is geslaagd voor de Bibob-toets, een evaluatie die beoordeelt of een onderneming mogelijk voor crminele activiteiten wordt gebruikt.

Video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen: Dit zet mensen aan het denken!

Deze ontwikkeling brengt ook andere zeven parken

Gillis verkeert in gevaar, wat een grote financiële tegenvaller voor hem zou betekenen.

Peter Gillis reageert op nieuw bizar gerucht: ‘dan is dat zeker niet aan de orde’

In deze moeilijke tijd biedt zijn vriendin Wendy steun: “Soms valt er even een stilte… Mijn lieve partner, een man die altijd maar doorvecht voor iedereen, zelfs met de spreekwoordelijke messen nog in zijn rug.”

Tortelduifjes Peter Gillis en Wendy van Hout onder vuur: ‘Triest, heel triest’

”Vandaag kijk ik in je mooie ogen en zie ik de ongeloof en dat is wat er heerst! IJzersterk, dat ben je, en je weet altijd je rug weer recht te houden en dat maakt mij zo onwijs trots. Waar deuren sluiten, zullen er andere weer opengaan!”

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis: ‘allemaal bedacht voor de serie’

Veel volgers leven mee met Peter en adviseren hem zijn bezittingen te verkopen en te genieten van het leven, zoals in Spanje:

Bizarre transformatie Peter Gillis: niet normaal, hij is bijna onherkenbaar!

“Verkoop gewoon alles en ga leven als een God in Spanje,“Frankrijk, maar dan in Spanje!” Een suggestie van een andere volger luidt als volgt:

Peter Gillis doet bizarre bekentenis: Wat heel veel mensen niet weten!

“Verkoop alles inclusief het kasteel en het huis. Het is veel mooier om anoniem op pad te gaan met een camper en te genieten van het leven. Want dit is geen leven, hoe groot, sterk, breed of lang je ook bent.”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

”Je schouders kunnen heel wat dragen, maar we zijn geen robots en op een gegeven moment is het gewoon klaar. Het is tijd om normaal te leven zonder stapels papier, advocaten, juristen, adviseurs. Nee, klaar is klaar!”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Op 61-jarige leeftijd lijkt een vervroegd pensioen een realistische optie voor Peter. Met het sluiten van Prinsenmeer lijkt ook het einde van ‘Massa is Kassa’ in zicht te zijn.

Een bericht gedeeld door Wendy van Hout (@wendy.van.hout)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven