Omstreden Peter Gillis: ‘Omschrijf mij als de knuffelbeer van SBS 6’😣🤔(3 minuten lezen)

Omstreden Peter Gillis: ‘Omschrijf mij als de knuffelbeer van SBS 6’😣🤔(3 minuten lezen)

29 september 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

De laatste tijd zien we Peter Gillis veelvuldig in het nieuws verschijnen, echter niet op positief vlak. De verhalen over hem zijn niet mals.

Zo gaan er al tijden verhalen rond over de smerigheid op zijn parken, maar ook over het overtreden van regels.

De grote baas zelf kan er heel duidelijk over zijn en vindt dan ook dat hij nooit iets doet wat niet mag. ,,Ik ben een goudeerlijke, hardwerkende vent.”

Weekblad Privé vraagt hem dan ook hoe hij zichzelf zou omschrijven. ,,Ik denk een goudeerlijke, hardwerkende vent. Omschrijf mij als de knuffelbeer van SBS 6.”

De rest van Nederland denkt er waarschijnlijk toch net even iets anders over, dit wegens het hele gebeuren met zijn partner Nicol.

In eerste instantie ontkende peter in alle toonaarden dat er iets had plaatsgevonden tussen hem en Nicol, maar uiteindelijk gaf hij toch toe.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Willeke Alberti probeert te overleven: ‘Maar van mijn kinderen blijven ze af’🙏😥

Tijdens een stoeipartij zou hij zijn vriendin meerdere malen gebeten, geduwd en geknepen hebben, het OM zegt dan ook genoeg bewijs te hebben.

Tussen Peter en Nicol is in ieder geval niets veranderd. ,,Hij is en blijft de liefste man in mijn leven”, zegt Nicol in Privé. ,,We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter is het daar helemaal mee eens. ,,Peter is zoals hij is en Nicol is ook zoals ze is”, zegt hij. ,,Maar elk huisje heeft zijn kruisje.

We hebben weleens woorden. Je hoeft het ook niet altijd met elkaar eens te zijn, dat houdt de relatie scherp.”

Over de zaak kunnen Peter en Nicol niets zeggen. ,,Omdat de zaak in behandeling is, mag ik er niets over zeggen. Normaal ben ik een flapuit, maar ik moet nu mijn hond houden”, aldus Peter.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Andre Hazes mist zeer belangrijk moment: ‘Er zit gewoon iets heel erg fout bij hem’😲😥