Rapper Sjors doet een OPROEP: ‘Transgender zoekt leuke dame voor date’🤔👏(3 minuten lezen)

Rapper Sjors doet een OPROEP: ‘Transgender zoekt leuke dame voor date’🤔👏(3 minuten lezen)

13 september 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

De meeste mensen kennen Rapper Sjors van zijn beroemde uitspraak in ‘Man Bijt Hond’ waarin hij zei: “Ik heb net pindakaas gegeten“.

Vooral bij de jongeren werd hij bekend en na het uitbrengen van een paar liedjes werd de rapper behoorlijk vaak geboekt.

In de tussentijd heeft de rapper een aantal behoorlijk opmerkelijke fases gehad en dit is toch wel ten koste van zijn populariteit gegaan.

Zo zijn er heel veel mensen behoorlijk boos op de rapper, dit daar hij zich niet aan de afspraken heeft gehouden met mensen die een ‘videoboodschap’ bij hem kochten.

Tevens heeft Sjors gedurende een periode enkele behoorlijke foute volwassene-video’s gemaakt met transgenders uit het buitenland.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Oud-bekende doet een boekje open over Tahmina Akefi: Geen relatie met Peter!😱😲

Nog niet zo heel erg lang geleden kwam Sjors met de mededeling transgender te zijn en dat hij graag aangesproken wil worden met ‘zij’.

Al tijden is hij via zijn Instagram-account op zoek naar dates en we komen dan ook regelmatig oproepjes van hem tegen.

Ook nu doet Sjors weer een oproep: “Transgender zoekt leuke dame voor date. 20 jaar of ouder, maximaal 69. Dan, meld je via DM-berichtje!

Mocht je nou een leuke knappe man zijn, dan zal Sjors vast niet moeilijk doen! Mocht het je leuk lijken een date met Sjors, stuur haar dan een berichtje.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Omstreden Peter Gillis: ‘Omschrijf mij als de knuffelbeer van SBS 6’😣🤔