Rene Froger doet verdrietige onthulling: ‘Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden’😱😥(3 minuten lezen)

Rene Froger doet verdrietige onthulling: ‘Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden’😱😥(3 minuten lezen)

1 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Onlangs was het groot feest in de Johan Cruiff Arena, de Toppers traden op en de concerten waren dan ook een succes.

René Froger stond met een grote lach op het podium maar laat nu weten dat hij van binnen kapot ging van helse pijnen.

,,Ik blijk een nekhernia te hebben”, onthult de zanger. Toch stond Froger maar liefst drie avonden in een bomvolle Arena met De Toppers.

Hij laat nu weten dat de pijn extreem was. ,,Schijn bedriegt”, onthult hij in gesprek met weekblad Story. ,,Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden.”

René wilde niet klagen en dus besloot hij om het er van te voren er niet over te hebben. Niemand wist dat hij te maken had met zoveel pijn.

,,Maar het was heftig. Ik stond er met helse pijnen. Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gefronste wenkbrauwen na uitspraken Nick Schilder: ‘Waarom zou je dat zeggen?’😱😣

In deze periode is het belangrijk dat hij goed zijn rust neemt, echter heeft Froger daar niet echt tijd voor. ,,Maar de komende tijd houd ik zeker rust. Dan zie ik wel hoe het loopt.

Ik ben blij dat we met De Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

Met een tevreden blik kijkt de zanger terug naar de reeks concerten. Buiten zijn pijn om had hij alleen nog een probleem in het weekend van De Toppers.

Achter de schermen bij De Toppers was er namelijk een relletje. Gastartiest Haddaway zou optreden maar viel flink uit tegen de crew van Froger.

René had het helemaal gehad met Haddaway, hij kon vertrekken. Door de taxi werd hij naar zijn hotel gebracht waarna hij dezelfde dag nog uitcheckte

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Estelle Cruijff en dochter gebruiken dit middel om te slapen: Is dit wel verstandig?😲🤔