Bizarre beelden: Massa is Kassa-ster Peter Gillis zet Nicol mét vakantiehuis en al op straat! 😲🤣(3 minuten lezen)

Bizarre beelden: Massa is Kassa-ster Peter Gillis zet Nicol mét vakantiehuis en al op straat! 😲🤣(3 minuten lezen)

3 oktober 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Al een behoorlijke periode gaan er flink wat roddels door de wandelgangen over Peter Gillis en zijn partner Nicol Kremers.

De relatie tussen de twee zou in zeer zwaar weer verkeren, dit zou onder meer te maken hebben met Nicol die haar Peter niet helemaal trouw is.

Enige tijd geleden ging het gerucht dat Nicol gezoend zou hebben met ene Leroy en afgelopen week zijn er nieuwe verontrustende beelden online geplaatst.

De mannen van Roddelpraat hebben een video in handen gekregen waarin Nicol te zien zou zijn, zoenend met een onbekende man.

Het hele gebeuren vindt op klaarlichte dag plaats op een parkeerplaats en de vrouw die te zien is in de video lijkt inderdaad sprekend op Nicol Kremers.

Normaliter als er een gerucht door de wandelgangen gaat, laat het koppel wel iets van zich horen, echter blijft het nu wel heel erg stil.

Enige tijd geleden bracht het koppel ‘Code Rood’ in het leven, dit gebruikten zij voor verhalen die volgens hen ‘onzin’ en ‘verzonnen’ zijn.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Patty Brard krijgt flinke kritiek: Slaat met dit de plank volledig mis!😣🤔

Deze ‘Code Rood’ werd echter ook ingezet toen het verhaal over het bijt-incident aan het licht kwam. Nu ontbreekt echter deze code.

Mocht je de beelden van een zoenende, vermoedelijke Nicol, nog niet gezien hebben, dan kun je deze hieronder bekijken.

We hebben sterk het idee dat Peter zijn Nicol de deur uit heeft gezet, op de snelweg is zij namelijk al gespot met een chalet die zij mee mocht nemen. (uiteraard een grapje)

Wat een pareltje op een toplocatie! De #A15 bij Sliedrecht richting Gorinchem is van alle gemakken voorzien. Gezellig druk, goed bereikbaar en een geluidswerende schutting. “Schat, is dit het perfecte plekje voor ons huisje op wielen?🤔” Je krijgt er ook nog een zware berger bij. pic.twitter.com/gyCkz388ZT

— Rijkswaterstaat Verkeersinformatie (@RWSverkeersinfo) September 30, 2022

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Andre Hazes zorgt voor enorme teleurstelling: ‘Er komt helemaal niets van die kant’😫😱