Rolf Sanchez geeft gezondheidsupdate na tegenslagen: ‘Ik ben er zelf niet bij’

Rolf Sanchez geeft gezondheidsupdate na tegenslagen: ‘Ik ben er zelf niet bij’

Rolf Sanchez, 32 jaar oud, heeft onlangs een reeks tegenslagen meegemaakt. Eerder dit jaar maakte de populaire zanger bekend dat zijn relatie ten einde is gekomen.

Daarnaast moest hij ook enkele optredens annuleren vanwege gezondheidsproblemen. Sanchez gaf afgelopen zaterdag een update over zijn huidige toestand.

Hij liet zijn fans weten: ”Mijn laatste twee shows moeten worden verplaatst vanwege een stevige griep. Ik voelde me er verdrietig over, aangezien alle shows tot nu toe fantastisch waren samen met jullie. Voor nu even rust en herstel. Later maken we er samen mooie avonden van.”

”Ik keek en kijk er naar uit, omdat alle shows tot nu toe geweldig waren met jullie. Voorlopig even rust en herstel. Daarna maken we er samen mooie avonden van.”

Sanchez, ook onderdeel van de muziekgroep The Streamers, meldde dat hij zich momenteel iets beter voelt. In zijn Instagram Stories schreef hij: ‘Eindelijk een beetje aan het opknappen’.


Hij zal echter niet aanwezig kunnen zijn bij het concert van The Streamers op tweede kerstdag. Hij verklaarde, ‘Ik ben er zelf niet bij, maar het wordt een spektakel!’.


Hij deelde over het einde van zijn relatie eerder dit jaar op Instagram: ”Lieve allemaal. We vinden het nog moeilijk om er woorden aan te geven maar willen jullie via deze weg laten weten dat wij inderdaad niet meer samen zijn.”


”We zijn heel erg liefdevol uit elkaar gegaan en hopen dan ook dat jullie onze privacy respecteren. We zullen verder geen reacties geven hier over en hopen dat jullie ons de rust gunnen om dit een plekje te geven.”


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven