Einde in zicht voor president Rusland? Dit verhaal  gaat door de wandelgangen!😲😱(2 minuten lezen)

Einde in zicht voor president Rusland? Dit verhaal gaat door de wandelgangen!😲😱(2 minuten lezen)

7 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Volgens Russische Telegram-bloggers zou de Russische president Vladimir Poetin woensdagavond in zijn eigen verblijf van een trap zijn gevallen.

Naar verluidt zou de president een lelijke val gemaakt hebben en zou hij volgens de bloggers zijn stuitje gekneusd hebben.

Dit bericht zou afkomstig zijn van het Telegram-kanaal ‘General SVR’. Zij stellen dat ze de informatie van een insider vanuit het Kremlin hebben gekregen.

Poetin zou wankelend op de trap hebben gestaan waarna hij onderuit ging. Volgens het bericht is hij hart op zijn rug en zijde terecht gekomen.

Tevens zou hij zichzelf bevuild hebben, dit door harde val en de ‘oncologische problemen’ aan zijn darmen.

Meerdere artsen zouden direct in actie gekomen zijn en de president geholpen hebben. De berichtgeving kan niet onafhankelijk geverifieerd worden melden diverse media.

Als we de verhalen mogen geloven wordt de president al tijden vergezeld door een team van artsen, zij zouden niet van zijn zijde wijken.

Volgens de geruchten zou de 70-jarige president lijden aan k*nker of parkinson, echter is dit niet bevestigd.

Het blijven tot op de dag van vandaag speculaties, echter gaan er sinds februari van dit jaar al geruchten door de wandelgangen over zijn verminderde gezondheid.