Samantha Steenwijk haalt uit naar roddeltante: ‘Yvonne is een heel zielig meisje’🙏😲(3 minuten lezen)

Samantha Steenwijk haalt uit naar roddeltante: ‘Yvonne is een heel zielig meisje’🙏😲(3 minuten lezen)

6 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Het afgelopen jaar was behoorlijk bewogen voor zangeres Samantha Steenwijk. De verspreidde roddels waren haar niet in de koude kleren gaan zitten.

Roddeltante Yvonne Coldeweijer bracht verhalen naar buiten over haar huwelijk maar ook over Samantha die aan de dieetpillen zou zitten.

In de Beau Monde sneert ze dan ook naar de roddelkoningin: ,,Yvonne is een heel zielig meisje.” Andere juicekanalen kwamen ook met de roddels.

Roddeltante Yvonne Coldeweijer kwam met de berichtgeving dat Samantha 22 kilo was afgevallen dankzij het gebruik van dieetpillen.

Naar eigen zeggen werd Samantha een uithangbord voor !llegale middelen, dit is iets dat zij zelf absoluut niet wilde.

De zangeres besloot een zaak aan te spannen tegen de roddeltante en dus sleepte ze Yvonne voor de rechter.

,,Mijn inbox zat vol met mensen die ook aan de illegale dieetpillen wilden en die mij als inspiratiebron zagen”, vertelt Samantha in gesprek met Beau Monde.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Nienke Plas geeft update over gezondheid dochtertje: ‘Het was kantje boord’😱😥

,,Mijn belangrijkste motivatie om juridische stappen te zetten, was om te voorkomen dat mensen door mij dieetpillen zouden gaan gebruiken.”

De zangeres was strijdvaardig tijdens de zitiing. ,,In de rechtszaal heb ik haar bijna de hele zitting proberen aan te kijken”, vertelt ze over Yvonne Coldeweijer.

,,Ik dacht dat als ze me één keer in de ogen zou kijken, ze zou zien wat voor leed ze had aangericht.” Samantha laat weten dat Coldeweijer haar bewust niet aankeek.

,,Dat deed ze niet en dat vond ik laf”, aldus Samantha. Yvonne is in haar ogen dan ook een ‘heel zielig meisje’.

,,Stel dat ze weer iets naar buiten brengt waarmee ze andere mensen kan schaden, zoals met die dr*gspillen, dan zou ik het zo weer doen.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Oude vriend haalt genadeloos hard uit naar Samantha Steenwijk: ‘Respectloos’😱😲